Büyükşehir'den gönlünüze göre bir sofra   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-23-2011 (21:54)   Son Mesaj: 01-23-2011 (21:54)    Cevap: 0    Gösterim: 428  

    01-23-2011

    Büyükşehir'den gönlünüze göre bir sofra

    Büyükşehir'den gönlünüze göre bir sofra


    Bursa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesisleri’nden Gönül Dostları Sofrası yenilenen yüzü ve nezih mekanı ile Merinos Parkı içindeki yeni yerinde hizmet vermeye başladı.

    Dobruca, Hünkar Köşkü, Mudanya Tren İstasyonu, mantı evi, Havuzlupark, Göl ve Tenis Kafe gibi sosyal tesisleri bir bir Bursalıların hizmetine sunan Büyükşehir Belediyesi"nin sosyal tesisleri arasında yer alan Gönül Dostları Sofrası"nın Merinos Park içindeki yeni binasının açılışı törenle yapıldı. Törene Başkan Altepe"nin yanı sıra Devlet Bakanı Faruk Çelik, Bursa Vali Yardımcısı Ahmet Kurt, Bursa Milletvekilleri Hayrettin Çakmak ve Ali Kul, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, Keles Belediye Başkanı Mustafa Bektaş, İl Genel Meclisi Başkanı Nurettin Avcı ile çok sayıda davetli katıldı.
    "YENİ TESİSLER YOLDA"
    Göreve geldikleri günden itibaren sosyal tesislerin halka açılması yönünde yoğun çaba harcadıklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kentin en prestijli bölgelerindeki sosyal tesislerde kaliteli ve hesaplı hizmet verildiğinin altını çizdi.

    Gönül Dostları Sofrası"nın da kentin en merkezi noktasında güvenli bir bölgede yer aldığını ifade eden Başkan Altepe, "Halkımız burada aileleri, eşleri, dostları ile nezih bir ortamda yemek yeme ve vakit geçirme şansı bulacak. Bugüne kadar hizmete açtığımız sosyal tesislerin yanında Gemlik Karacaali"deki sosyal tesisimizi de tamamladık yakında açılışını yapacağız. Yine Gemlik"te boğaz manzarası eşliğinde Atatepe"deki sosyal tesisimiz, Güzelyalı Beyaz Kayalar ve Mudanya Yıldız Tepe sosyal tesislerimizin inşaatlarına da kısa süre sonra başlayacağız. Halkımız kentin en güzel noktalarında Büyükşehir güvencesi altında kaliteli ve uygun hizmetle buluşmaya devam edecek." dedi.

    Sosyal belediyeciliğin gereği olarak bu tür tesisleri önemsediklerini dile getiren Devlet Bakanı Faruk Çelik, tarihi bir mekanda böyle nezih bir ortamı Bursa"ya kazandırmaları nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe"ye teşekkür etti.

    Konuşmaların ardından açılış kurdelesi protokol üyeleri tarafından kesildi.




    Büyükşehir'den gönlünüze göre bir sofra Yorumları