Kılıçdaroğlu'dan Erdoğan'a densizlik yanıtı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-23-2011 (18:38)   Son Mesaj: 01-23-2011 (18:38)    Cevap: 0    Gösterim: 578  

    01-23-2011

    Kılıçdaroğlu'dan Erdoğan'a densizlik yanıtı

    Kılıçdaroğlu'dan Erdoğan'a densizlik yanıtı


    CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AK Parti ile Hizbullah'ın işbirliği içinde oldukları yönünde yaptığı açıklamalara ilişkin, "Bu densizliktir, namertliktir" diyen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a yanıt verdi.

    CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ''AK Parti'nin Hizbullah'la ilişkisi var'' iddiasına Başbakan Erdoğan'ın verdiği yanıta ilişkin, ''Kendi Başbakan, bölgedeki halka sorsun''dedi.
    Kılıçdaroğlu, özel uçakla İstanbul'dan Eskişehir'e hareketinden önce Atatürk Havalimanı'nda, Erdoğan'ın, ''AK Parti'nin Hizbullah'la ilişki var'' iddiasına verdiği yanıta ilişkin görüşünü soran gazetecilere, ''Kendi Başbakan, bölgedeki halka sorsun'' karşılığını verdi.

    Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da, bir gazetecinin, ''CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'AK Parti ile Hizbullah ile işbirliği yapıyor' şeklinde bir açıklaması oldu. Buna ilişkin değerlendirmeniz nedir'' sorusu üzerine şunları söylemişti:

    ''Kendine göre bu tespiti Anamuhalefet Partisi'nin Genel Başkanı eğer kullanmışsa, bu bir defa genel başkanlığın ötesinde bir yaklaşım tarzıdır ve en azından bir terbiyesizliktir. Çünkü bir iddia sahibi iddiasını ispatla mükelleftir. AK Parti'yi Hizbullah'la, herhangi bir terör örgütüyle ilişkilendirme gayreti içerisine girmek bir densizliktir, namertliktir. Benim partimi kimse bu tür örgütlerle ilişkilendiremez.''




    Kılıçdaroğlu'dan Erdoğan'a densizlik yanıtı Yorumları