Barışmak için buluşup silahlarla çatıştılar   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-23-2011 (16:08)   Son Mesaj: 01-23-2011 (16:08)    Cevap: 0    Gösterim: 406  

    01-23-2011

    Barışmak için buluşup silahlarla çatıştılar

    Barışmak için buluşup silahlarla çatıştılar


    Kayseri'de meydana gelen ve bir kişinin hayatını kaybettiği silahlı çatışmada, tarafların barışmak için buluştukları ileri sürüldü.

    Kayseri'nin Yenişehir Mahallesi'nde önceki gece meydana gelen olayda, 32 yaşındaki E.A. ile M.K., S.D., ve E.D.'nin aralarında daha önceden bir husumet bulunduğu öğrenildi. Tarafların barışmak için anlaştıkları öğrenilirken, bir olay çıkma ihtimaline karşılık buluşmaya giderken silahlarını da yanlarına aldıkları ileri sürüldü.
    Buluşma yerinde çıkan tartışma sonrasında kurşunların havada uçuştuğu çatışmada 32 yaşındaki E.A. hayatını kaybederken M.K., S.D., ve E.D. yaralanmıştı.

    6 ADET SABIKASI VARMIŞ

    Talas ilçesinde işlenen cinayette ise katil zanlısı O.B.'nin 6 adet sabıkasının bulunduğu ileri sürüldü. Yenidoğan Mahallesi'nde meydana gelen olayda, 34 yaşındaki E.Y. 24 yaşındaki O.B. ile çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonrasında vücudunun çeşitli yerlerinden aldığı bıçak darbeleriyle hayatını kaybetmişti.







    Barışmak için buluşup silahlarla çatıştılar Yorumları