Başbakan Erdoğan Ankara'da- CANLI   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-23-2011 (14:34)   Son Mesaj: 01-23-2011 (14:34)    Cevap: 0    Gösterim: 699  

    01-23-2011

    Başbakan Erdoğan Ankara'da- CANLI

    Başbakan Erdoğan Ankara'da- CANLI


    Başbakan Erdoğan Ankara'da Türkiye 2023' e yürüyor programında konuşuyor. Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun 'bereketsizler' sözlerine sert yanıt verdi. CANLI İZLE



    Başbakan Erdoğan Ankara'da Türkiye 2023' e yürüyor programında konuşuyor.

    Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

    Biz Türkiye'yi aşkla kucaklayan bir partiyiz. Bizim partimiz aslanla ceylanın dostça kardeşçe var olduğu partiyiz.

    Biz kimsenin derisinin rengine bakmayız.

    Biz yola çıkarken dedik ki İstanbul'da ne varsa Batman'da, Siirt'te Şırnak'ta da o olacak. Dün de bunun en güzel örneklerini verdik. Batman'da halk toplanmasın diye tehdit ettiler. Bildiriler yayınladılar. Batman vekillerini başbakanlarını kucakladı.

    Yaratılanı yaratandan ötürü seveceğiz. Bölgesel milliyetçilik yapmayacağız. Vatan topraklarının tamamını en modern şekilde ayağa kaldıracağız.

    Şu anda 20 milyar dolarlık yatırım yapıldı. Eğitimden sağlığa her taraf ayağa kalkıyor. Erzurum'da Anamuhalefet partisinin genel Başkanı bunlar bereketsiz bakın kar bile yağmıyor diyor. Öyle bereketliki kendisi. Türkiye ilk 20'nin içinde sen mi getirdin buraya Türkiye'yi. Şimdi 16. sıradayız. El insaf Erzurm'a gittin de o dev kış oyunlarına yapılanları görmedin mi.

    Sayın Kılıçdaroğlu sende zerre kadar ülke sevdası varsa Erzurum'a gel kar var mı gör. Onlar laf üretiyor. Denizli'de kalkmış keramet yapıyor. Vatandaşı bir kalktı kayıp parayı ne yaptınız dedi cevap bile vermedi. Hazineyi dolu verin hemen boşaltırlar. Milletim bunu iyi biliyor onun için tek başına iktidar olamıyorlar.

    AK Parti'ye güven budur işte. Perşembe günü de Üniversiteler Arası Kış Olimpiyatları'nı açacağız.

    Biz dinsel milliyetçilik yapmayacağız. Sunnisi Alevisi Musevi ve Hristiyanı var. Hepsinin inancı bizim güvencemiz altındadır.

    Ülkemin her yerinden umut fışkırıyor.

    8 yılda 470 bin konut başladı 340 bini sahiplerine verildi. Ankara malum üniversiteleriyle değil Yıldırım Beyazid Üniversitesi'yle anılıyor. Ankara Kahire'ye Irak'a Filisitin'e ulaşıyor. Ankara Moğalistan'a uzanıyor. Ankara AK Parti'yle Saraybosna'ya uzanıyor.

    8 yıl önce kendi ayakları üzerinde duramayan sedeleyen bir Ankara var. Dünyanın bilim şehirlerinden biri haline geldi. Ankara modern yapısyla dünyanın turizm merkezi haline geliyor.












    Başbakan Erdoğan Ankara'da- CANLI Yorumları