Kılıçdaroğlu: Siyaseti futbola katanlar tepkiyi gördü   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-23-2011 (11:34)   Son Mesaj: 01-23-2011 (11:34)    Cevap: 0    Gösterim: 432  

    01-23-2011

    Kılıçdaroğlu: Siyaseti futbola katanlar tepkiyi gördü

    Kılıçdaroğlu: Siyaseti futbola katanlar tepkiyi gördü


    CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ''Futbola siyaseti katmak doğru değil ama sayın Başbakan bu konuda bir adım attı, tepkiyi gördü'' dedi.

    Kılıçdaroğlu, Denizli Colossae Otel'de sivil toplum örgütü temsilcileriyle basına kapalı yaptığı toplantıdan sonra gazetecilere açıklamalarda bulundu.
    Denizli'de iki gündür yararlı çalışmalar yaptığını belirten Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

    ''Gezilerimiz sürecek, sorunların çok fazla olduğu bir kent Denizli. Sanayinin, tarımın, esnaf sanatkarın sorunları var ve bu sorunlar iki gündür yaptığımız ziyaretlerde dile getirildi. Sivil toplum kuruluşlarıyla toplantı yaptık. Sivil toplum kuruluşlarıyla da benzer sorunlar gündeme geldi. CHP'nin bu sorunlar üzerindeki düşüncelerini dile getirdik. Düşüncelerimizi açık yüreklilikle aktardık. İyi bir toplantı oldu, memnunum.''

    Kılıçdaroğlu, bir gazetecinin, dün İstanbul'da taraftar gruplarının eylem yaptığını hatırlatması üzerine ''Futbola siyaseti katmak doğru değil ama Sayın Başbakan bu konuda bir adım attı, tepkiyi gördü. Bütün taraftarlar birleştiler, ortak tepki gösterdiler. Bana göre demokrasinin güzel örneklerinden biri. Bu tepkiden her siyasetçinin örnek alması gerekir'' diye konuştu.




    Kılıçdaroğlu: Siyaseti futbola katanlar tepkiyi gördü Yorumları