THY'den Hollywood yıldızlarına parti   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-23-2011 (11:19)   Son Mesaj: 01-23-2011 (11:19)    Cevap: 0    Gösterim: 455  

    01-23-2011

    THY'den Hollywood yıldızlarına parti

    THY'den Hollywood yıldızlarına parti


    Reklam filmlerinde dünyaca ünlü yıldız ve sporcuları oynatan Türk Hava Yolları, Los Angeles’ta da iddialı bir adım atmaya hazırlanıyor.

    3 Mart"ta Los Angeles seferlerine başlayacak olan kurum, aynı akşam Hollywood"da çok özel bir de parti verecek. 40-50 kişiyi aşmayacak partiye Hollywood yıldızları da katılacak.
    THY, Barak"tan parti organizasyonu için yardım sözü de aldı. Partinin Hollywood"da olacağı kesin, ancak mekân henüz belli değil. Bunun için Barak ile temaslarını sürdüren THY yönetimi, iz bırakacak bir geceye imza atmak peşinde.

    İLK ADIM İDDİALI OLMALI

    Konuyla ilgili olarak görüştüğümüz THY yetilileri, Los Angeles seferlerinin kendileri için büyük bir önem taşıdığını belirterek, "3 Mart"ta seferler başlayacak. Pazara girişimiz iddialı olsun istiyoruz" diyorlar. Edinilen bilgiye göre THY"nin Hollywood"daki özel gecesinde halen reklamlarında oynayan NBA starı Kobe Braynt"ın yanı sıra Sylvester Stallone, Anne Hathaway, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis gibi isimler yer alacak. Ünlü starların yanı sıra jet sosyeteden de geceye katılım bekleniyor.

    HABERTURK- HT EKONOMİ





    THY'den Hollywood yıldızlarına parti Yorumları