MHP Pazarcık İlçe Teşkilatı'na molotoflu saldırı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-22-2011 (18:06)   Son Mesaj: 01-22-2011 (18:06)    Cevap: 0    Gösterim: 448  

    01-22-2011

    MHP Pazarcık İlçe Teşkilatı'na molotoflu saldırı

    MHP Pazarcık İlçe Teşkilatı'na molotoflu saldırı


    Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Teşkilatı'na kimliği belirsiz kişilerce gece geç saatlerde molotof kokteylli saldırı düzenlendi.

    Saldırıda binada çıkan yangın itfaiyenin erken müdahalesiyle büyümeden söndürüldü.
    Saldırının ardından MHP Pazarcık İlçe Teşkilatı'na geçmiş olsun ziyaretinde bulanan İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, olayın faillerinin en kısa zamanda bulunacağını söyledi.

    Aydın, "MHP'ye saldırı üzüntü yaratmıştır. Ben de geçmiş olsun ziyaretine geldim. Emniyet birimlerimiz bu saldırının faillerini yakalamak için gerekli çalışmaları yapıyorlar." dedi.

    Olayı bir provakasyon olarak değerlendiren Aydın, "Bu tür kötü olaylar kardeşliğimizi asla bozamayacaktır.

    Arzu ediyorum ki bu tür olaylar bir daha yaşanmasın. Pazarcıklı hemşehrilerimin sağduyusuna güveniyorum. Pazarcıklılar olarak bu tür provokasyonlara duruşumuzla zaten gerekli cevabı veriyoruz." dedi.

    "OLAY PROVOKASYON, GENÇLER SAĞDUYULU OLMALI"

    MHP Pazarcık İlçe Teşkilatı'na geçmiş olsun ziyaretinde bulunan, MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Mustafa Bastırmacı ise yaptığı konuşmada "Milliyetçi Hareket Partisi Pazarcık İlçe teşkilatımıza gerçekleştirilen bu saldırıyı üzüntüyle karşılıyoruz.

    Ne amaçla yaptıklarını da bilemiyoruz.

    Bu tür üzücü hadiselerin bir daha yaşanmaması adına defalarca söylediğimiz gibi halkımızı, milletimizi ve vatandaşlarımızı sağduyuya davet ediyoruz.

    Yaşanan hadiseyi de üzüntüyle karşılıyoruz ve yapanları da kınıyoruz. Bizler vatanımızı, bayrağımızı seven insanlarız. Vatandaşlarımızı sağduyuya çağırırken, bu olayları da AKP Hükümeti'nin yaptığı açılımların bir neticesi olarak değerlendiriyoruz." diye konuştu.

    Olayı provokasyon olarak değerlendiren Bastırmacı "Gençlerimizin çok dikkatli olmalarını ve bu tür oyunlara gelmemelerini istiyoruz." ifadelerini kullandı.

    MHP Pazarcık İlçe Başkanı Ali Kaykı da "Pazarcık"ta 1980"deki olaylar tekrar canlandırılmak isteniyor.

    Fakat biz Pazarcık'ta Alevisiyle Sünnisiyle hepimiz kardeşiz. Kesinlikle Pazarcık"ta bizi bölmeye, parçalamaya kimsenin gücü yetmeyecek.

    Bizlerin arasına kimse nifak tohumları sokmasın.

    Pazartesi günü kaymakamımız, belediye başkanımız ve tüm siyasi partideki arkadaşlarımızla birlikte el ele kol kola vererek bunu herkese göstereceğiz.

    Bu provokasyonları yapanlar emellerine ulaşamayacaklar." şeklinde konuştu.




    MHP Pazarcık İlçe Teşkilatı'na molotoflu saldırı Yorumları