Kurtulmuş: Bu seçim rotayı belirleyecek   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-22-2011 (00:34)   Son Mesaj: 01-22-2011 (00:34)    Cevap: 0    Gösterim: 480  

    01-22-2011

    Kurtulmuş: Bu seçim rotayı belirleyecek

    Kurtulmuş: Bu seçim rotayı belirleyecek


    HAS Parti lideri Numan Kurtulmuş, genel seçimlerin Türkiye'nin rotasını belirleyeceğini ifade ederek, seçime kadar canla başla çalışarak partilerini iktidar alternatifi, iktidar merkezi haline getireceklerini savundu.

    -Kurtulmuş, partisinin düzenlediği sivil toplum kuruluşları toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye'de iktidar ve muhalefetin, ''bu memlekette işsizliği nasıl çözeriz, demokratik bir sistemi nasıl kuracağız'' tartışması yapmadıklarını belirtti.
    Genel seçimlerin Türkiye'nin rotasını belirleyeceğini kaydeden Kurtulmuş, ''HAS Parti olarak has insanlarla ülkenin iktidarı nasıl olur, herkese göstereceğiz. Bu partinin kapıları herkese açıktır. HAS Parti 4 ilkeyi kendine prensip edinmiştir. Bunlardan birincisi, Türkiyeci, yerli bir partiyiz. İkincisi maneviyatçı bir partiyiz. Üçüncüsü cemaatin veya seçkinler grubunun değil, 71 milyonun partisiyiz. Dördüncüsü de HAS Parti sömürüye karşı bir partidir'' diye konuştu.

    ''Bizden asla ve asla boş söz, kavga duymayacaksınız. Ancak bu ülkede zulme, haksızlığa karşı çıkacağız. Sizin sesiniz olacağız ve böyle siyaset yapacağız'' diyen Kurtulmuş, hiçbir ayrım gözetmeksizin yurttaşların özgürlüğü, adaleti ve herkesin refahtan pay alacağı bir ülke oluşturmak için çalışacaklarını söyledi. Kurtulmuş, ''Seçime kadar canla başla çalışarak Halkın Sesi'ni daha fazla yükseltecek ve Halkın Sesi'ni, Türkiye'nin bundan sonraki iktidar alternatifi, iktidar merkezi haline getireceğiz'' dedi.

    Toplantıya kentte faaliyetlerini sürdüren sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri ve üyelerinin yanı sıra parti il ve ilçe teşkilatları katıldı.




    Kurtulmuş: Bu seçim rotayı belirleyecek Yorumları