DSP: CHP Mesut Yılmaz'dan medet umuyor   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-21-2011 (18:37)   Son Mesaj: 01-21-2011 (18:37)    Cevap: 0    Gösterim: 655  

    01-21-2011

    DSP: CHP Mesut Yılmaz'dan medet umuyor

    DSP: CHP Mesut Yılmaz'dan medet umuyor


    Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkan Yardımcısı Önder Aksakal, ''CHP, Mesut Yılmaz'dan bile medet umar hale geldiyse Süleyman Demirel'i de katsın da Cumhuriyet Halk Partisi'ne tam olsun'' dedi.

    Aksakal, partinin Bursa İl Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısında, Türkiye'de yaşananların artık hafıza sınırlarını zorladığını söyledi.
    DSP'nin seçimlere ''Ak Güvercin'' bayrağı altında gireceğini belirten Aksakal, ''Cumhuriyetin temel değerlerine ve Atatürk ilkelerine sahip çıkan tüm toplum kesimlerini de bu bayrak altında toplanmaya davet ediyorum'' dedi.

    Aksakal, gazetecilerin ''DSP Genel Başkanı Masum Türker'in CHP tarafından aday gösterileceği'' yönündeki bir iddiayı hatırlatması üzerine, şunları kaydetti:

    ''İlk defa sizden burada duyuyorum, sayın Türker'in böyle bir konu ile muhatap olduğunu. Ama bugün gazetelerde eski genel başkanımız hakkında böyle bir şey duydum. Artık biraz önce de söylediğimiz gibi cumhuriyetin kurucusu olan parti artık kendine güvenemez hale gelmiş ve Mesut Yılmaz'dan bile medet umar hale geldiyse onun katılımıyla cumhuriyeti koruyup kollayabileceğini düşünüyorsa, buradan benim bir önerim daha olacak; Süleyman Demirel'i de katsınlar Cumhuriyet Halk Partisi'ne tam olsun.''

    Cumhuriyeti kendilerinin koruyup kollayacağını ifade eden Aksakal, bunun için kendi bayrakları altında gireceklerine inandığı seçimlerde her evden bir oy istedi.




    DSP: CHP Mesut Yılmaz'dan medet umuyor Yorumları