Bahçeli: Danıştay gerginliğe zemin hazırlıyor   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-21-2011 (14:38)   Son Mesaj: 01-21-2011 (14:38)    Cevap: 0    Gösterim: 631  

    01-21-2011

    Bahçeli: Danıştay gerginliğe zemin hazırlıyor

    Bahçeli: Danıştay gerginliğe zemin hazırlıyor


    MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Danıştay'ın ALES kılavuzundaki kılık kıyafet düzenlemesini durdurmasına ilişkin yaptığı açıklamada, Danıştay'ın ülkeyi germek isteyenlere zemin hazırladığını gösterdi.

    MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Danıştay'ın ALES kılavuzundaki kılık kıyafet düzenlemesini durdurmasına ilişkin, ''Danıştay şimdi kalkıp önemli mesafelerin katedildiği, üniversitelerde başörtüsüyle girişin rahatlatıcı bazı yönlerinin oluştuğu bir ortamda, bu tür davranışlarla Türkiye'yi germek isteyenlere zemin hazırlamaktan başka bir hizmet sunmamaktadır'' dedi.
    Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Danıştay'ın başörtüsü ile ilgili kararını değerlendirdi. Bahçeli, "Bunları hukuken Türkiye'yi rahatlatacak, huzur sağlayacak, siyasetin malzemesi haline dönüşmüş konuları tartıştıracak yaklaşımlar olarak görmekteyiz. Danıştay yıllardan beri bu ülkede başörtüsü konusunu tartışmaktadır. Şimdi kalkıp önemli mesafelerin katedildiği, üniversitelerde başörtüsüyle girişin rahatladığı bir ortamda bu tür davranışlarla Türkiye'yi germek isteyenlere zemin hazırlanmaktadır." dedi.

    MHP Genel Başkanı Bahçeli, Ankara Sincan Merkez Camii'nde kıldığı Cuma namazından sonra esnaf ziyaretinde bulundu. Bahçeli, daha sonra partisinin ilçe teşkilatını ziyaret etti. Ziyaret öncesi basın mensuplarının sorularını cevapladı.




    Bahçeli: Danıştay gerginliğe zemin hazırlıyor Yorumları