MTM'nin haber portalı yayına başladı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-21-2011 (12:14)   Son Mesaj: 01-21-2011 (12:14)    Cevap: 0    Gösterim: 492  

    01-21-2011

    MTM'nin haber portalı yayına başladı

    MTM'nin haber portalı yayına başladı


    Ekim 2010 itibariyle test yayınında olan Gazetea24.com, yayın hayatına başladı.

    Medya takip sektörünün öncü kuruluşu Medya Takip Merkezi (MTM), şimdi de genel içerikli aktüel habercilikte fark yaratmaya hazırlanıyor.
    MTM"nin yenilikçi anlayışıyla Gazetea24.com"un, dinamik gazeteci ve uzman editör kadrosu tarafından oluşturulan haber, video ve foto galeriler; eski dönemin karmaşık yapısından farklı bir bütünlük sunuyor.

    Henüz test aşamasındayken; ekonomiden politikaya, spordan kültür sanata, sağlıktan teknolojiye, modadan sinemaya kadar pek çok konuda video ve fotoğraf galerileriyle desteklenen hızlı, güvenilir ve sade içerikleriyle, denetçileri tarafından büyük beğeni toplayan Gazetea24, sektöre iddialı giriyor.

    Türkiye"de ilk kez "Fikri Manşet" sistemini uygulayan Gazetea24 eylem ve söylemleriyle gündeme damga vuran kişi ve kurumları gün boyunca farklı bir anlatım tarzı ve görsellikle okurlarının beğenisine sunuyor.




    MTM'nin haber portalı yayına başladı Yorumları