Erdoğan, Başbakan olacağını 8 yıl önce söylemiş   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-21-2011 (10:37)   Son Mesaj: 01-21-2011 (10:37)    Cevap: 0    Gösterim: 548  

    01-21-2011

    Erdoğan, Başbakan olacağını 8 yıl önce söylemiş

    Erdoğan, Başbakan olacağını 8 yıl önce söylemiş


    Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 1994 yılında FOX TV Spor Müdürü Bülent Ülgen’e “On yıl sonra Başbakan olacağım” dediği belirtildi.

    FOX TV Spor Müdürü Bülent Ülgen 1994 yılında Başbakan"la yaşadığı ilginç anısını TVNET"te Veyis Ateş"in hazırladığı Bakış Açısı"nda anlattı.

    1994 yılında Trabzonspor-Lazio maçı sonrası Trabzon-İstanbul uçağını kaçıran Ülgen, dönemin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Tayyip Erdoğan"ın özel uçağına biner. Uçakta geçen sohbet esnasında Başbakan Bülent Ülgen"e ileride ne olacağını sorar. Ülgen bu soruyu spor müdürü şeklinde cevaplar.

    Aynı soruyu Erdoğan"a yönelten Ülgen ise Erdoğan"dan "Ben de birgün Başbakan olurum" cevabını alır.

    Sohbetin ardından Erdoğan "Sen şimdi ben Erdoğan"ın uçağına bindim desen kimse inanmaz. İstersen gel fotoğrafını çekim" der. Ülgen"de bu teklifi kabul eder ve Erdoğan"la birlikte fotoğraf çektiriler.

    Başbakan Recep Tayyip Erdoğan"la FOXTV Spor Müdürü Bülent Ülgen on yıl sonra tekrar bir araya gelirler ve arada ilginç bir sohbet gerçekleşir.
    Haberin devamı ve Ülgen"le Erdoğan"ın on yıl önce çektirdikleri fotoğraflar haberin videosunda...




    Erdoğan, Başbakan olacağını 8 yıl önce söylemiş Yorumları