Doğan Grubu'nda zam oranları belli oldu   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-21-2011 (09:17)   Son Mesaj: 01-21-2011 (09:17)    Cevap: 0    Gösterim: 565  

    01-21-2011

    Doğan Grubu'nda zam oranları belli oldu

    Doğan Grubu'nda zam oranları belli oldu


    Türkiye'nin büyük medya kuruluşlarından olan Doğan Grubu'nda zam oranları belli oldu. Doğan Grubu'ndaki zam oranını Akşam gazetesi yazarı köşesinden duyurdu. Maaş zamları sembolik olarak değerlendirildi.

    Doğan Grubu'nda zam oranları belli oldu... Yüzde yedi... Bütün medya kuruluşlarında olduğu gibi piramidin en altına bu zam oranı sadece sembolik. Zaten maaşlar düşük, onun yüzde yedisi de doğal olarak az tutuyor.
    Doğan'ın zam oranını Akşam Gazetesi yazarı Oray Eğin duyurdu. Doğan Grubu'nun çalışanlarını 'en düşük maaşlı elemanlar' olduğunu iddia eden Eğin haber merkezine 'üvey evlat' muamelesi yapıldığını ve az maaşla çalışanlardan mucize beklendiğini yazdı.

    Yazısında Uğur Dündar ve Yılmaz Özdil'i de eleştiren Eğin Star'ı az izlenen kanal olarak değerlendirdi. Eğin 'Aynı binada bazı tescilli dolandırıcılar oğlu üzerinden şirket kurarak hala türlü oyunlar çevirenler var. Şimdi bu isimler nasıl bakacak kendi personelinin yüzüne?
    Niye kimilerinin kurduğu düzenin çarkına çomak sokup birilerini zor durumda bırakıyorlar!' dedi




    Doğan Grubu'nda zam oranları belli oldu Yorumları