Ali Haşhaş'tan sukunet çağrısı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-20-2011 (23:36)   Son Mesaj: 01-20-2011 (23:36)    Cevap: 0    Gösterim: 645  

    01-20-2011

    Ali Haşhaş'tan sukunet çağrısı

    Ali Haşhaş'tan sukunet çağrısı


    Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Ali Haşhaş, 2. başkan Mehmet Helvacı'nın ''Olağanüstü genel kurula gidelim'' önerisine olumlu yaklaşmadı.

    NTV Spor'a canlı yayında bağlanan Ali Haşhaş, yönetici Işın Çelebi ile kendisinin kulüple ilgili önemli bir toplantıya katılmaları nedeniyle yönetim kurulu toplantısında yer almadıklarını belirterek, ''Sakin olmamız lazım. Biz çok iyi işler yaptık. Birleşmeyi gerçekleştirdik. Riva'da arazi vardı, orada imarı aldık. Stat başbakanımızın talimatlarıyla yapıldı ama bunun için gidildi, gelindi, uğraş verildi. Galatasaray'ı basiretli bir tacir olarak getiriyorsunuz, sonra da gidiyorum diyorsunuz, bu doğru mu'' diye konuştu.
    Seyrantepe olayında çok üzüldüklerini kaydeden Haşhaş, ''Türk Telekom Arena'nın açılışının karnaval haline gelmesi gerekirdi. Bence bu provoke edildi. Burada eğlenmemiz gerekirken neler oldu? Bu işe büyük katkı sağlayan başbakanımız geldi, böyle bir sıkıntı yaşadık. Bu hak edildi mi, bence hak edilmedi'' dedi.

    ''Sessiz kalmak da bir erdemdir'' diyen Ali Haşhaş, ''Galatasaraylıların tam keyif alacağı, tam ekonomisinin büyüyeceği zamanda böyle şeylerin olmasını anlamıyorum, provokasyon var. Galatasaray ekonomik olarak dünya seviyesine gelmekteydi. Herkesten sakinlik, sessizlik rica ediyorum'' ifadelerini kullandı.




    Ali Haşhaş'tan sukunet çağrısı Yorumları