Şehit er Özgür Güven toprağa verildi   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-20-2011 (17:54)   Son Mesaj: 01-20-2011 (17:54)    Cevap: 0    Gösterim: 549  

    01-20-2011

    Şehit er Özgür Güven toprağa verildi

    Şehit er Özgür Güven toprağa verildi


    Adıyaman'da askeri aracın devrilmesi sonucu şehit olan jandarma er Özgür Güven'in cenazesi, İstanbul'da toprağa verildi.

    Şehit Güven için Ataköy 5. Kısım Camisi'nde tören düzenlendi. Törene İstanbul Vali Yardımcısı Mustafa Altıntaş ile bazı general, subay ve assubaylar ile şehidin babası Rıdvan, annesi Kamile ve kardeşi Özgün Güven'in de aralarında bulunduğu yakınları katıldı.
    Şehit er Güven'in Türk bayrağına sarılı cenazesi, burada ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından merasim mangası tarafından omuza alınarak azkeri törenle top arabasına konuldu.

    Şehit erin cenazesinin top arabası üzerinde geçişi sırasında kuzeni Aydın Güven asker selamı verdi. Cenazeye katılanlar, top arabasının ardından bir süre yürüdü. Bu sırada Güven'in fotoğrafı kardeşi Özgün Güven tarafından taşındı. Anne Kamile Güven ise bir sağlık görevlisinin eşliğinde yürüyüşe katıldı. Şehit er Güven'in cenazesi cenaze arabasına konulduğu sırada ise babası Rıdvan Güven kısa bir süre rahatsızlık geçirdi.

    Güven'in cenazesi, daha sonra Edirnekapı Şehitliği'ne defnedildi.




    Şehit er Özgür Güven toprağa verildi Yorumları