iPhone'da en çok bunlar oynandı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-20-2011 (17:14)   Son Mesaj: 01-20-2011 (17:14)    Cevap: 0    Gösterim: 416  

    01-20-2011

    iPhone'da en çok bunlar oynandı

    iPhone'da en çok bunlar oynandı


    Apple, bugüne kadar en çok indirilen iPhone uygulamalarının listesini yayınladı. Ücretli ve ücretsiz uygulamalar arasında en popüler olanlar hangileri?

    Apple uygulama pazarı App Store 10 milyarıncı download'a adım adım yaklaşırken, Apple gelmiş geçmiş en popüler uygulamalarının listesini yayınladı. (Uygulamayı İndir Hediyeyi Kap)

    Apple tarafından yayınlanan listede ilk 10 sıranın dokuzunda oyunlar yer alıyor. Ücretli uygulamalar arasında yapılan listede ilk sıralarda Doodle Jump, TapTap Revenge 3, Pocket God, Angry Birds, TapTap Revenge 2.6, Bejeweled 2, Traffic Rush, TapTap Revenge Classic, AppBox Pro-Alarm Clock, Flight Control bulunuyor.

    iPhone'da en çok bunlar oynandı

    En İyi iPhone Oyunlarının Listesini Görmek İçin Tıklayınız

    Ücretsiz Uygulamalar

    Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net'in haberine göre, ücretsiz uygulamalarda ise ilk sırada Facebook uygulaması yer alıyor. Onu Pandora, Google Mobile, şarkı algılama uygulaması Shazam, Flixster Movies ve Paper Toss takip ediyor. Ücretsiz uygulamaların ilk 10 sırasında sadece tek bir oyun yer alıyor.

    Bu uygulamalardan hangilerini kullanıyorsunuz?


    (ShiftDelete.Net)






    iPhone'da en çok bunlar oynandı Yorumları