Rotariu'nun eski eşine uyuşturucu gözaltısı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-20-2011 (17:07)   Son Mesaj: 01-20-2011 (17:07)    Cevap: 0    Gösterim: 431  

    01-20-2011

    Rotariu'nun eski eşine uyuşturucu gözaltısı

    Rotariu'nun eski eşine uyuşturucu gözaltısı


    3 ilde düzenlenen 3'ü polis 32 kişinin yakalandığı uyuşturucu operasyonunda Galatasaray'ın eski futbolcularından Losif Rotariu'nun eski eşinin de gözaltına alındığı ortaya çıktı.

    İstanbul başta olmak üzere 3 ilde düzenlenen 3'ü polis 32 kişinin yakalandığı uyuşturucu operasyonu polis kamerasıyla görüntülenirken, şüphelilerden birinin kalp hastası olması nedeniyle operasyon sırasında bir ambulans hazır bekletildi. Operasyonda Galatasaray'ın eski futbolcularından Losif Rotariu'nun eski eşinin de gözaltına alındığı ortaya çıktı.
    Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 6 ay süren projeli çalışmanın ardından 17 Ocak'ta İstanbul, Antalya ve Diyarbakır'da düzenlediği eşzamanlı operasyonda 20 kilo eroin, 1 kilo kokain ve 5 tabanca ele geçirmişti. Baskında 2 emniyet amiri, bir komiser ve bir avukatın da aralarında bulunduğu 32 kişi gözaltına alınmıştı. Ekiplerin, daha önce aynı suçtan yakaladıkları kalp hastası Halit S.'nin tekrar rahatsızlanması ihtimali üzerine operasyon sırasında ambulans götürdüğü öğrenildi. Operasyon sırasında yine Halit S.'nin bunalıma girdiği ve ambulansta tedavi edildiği belirtildi.

    İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanan şebekenin elebaşı olan uyuşturucudan sabıkalı Mahmut Ç'nin yakalanmamak için işlerini Galatasaray Spor Kulübü eski futbolcularından Losif Rotariu'nun eski eşi Diana N'ye yaptırdığı ortaya çıktı. Mahmut Ç'nin yapılması gerekenleri Diana N'ye söylediği onun da "Ağabeyinizin mesajı var" diyerek adamlarına ilettiği bildirildi. Zanlılardan emniyet amirleri H.B., ile N.Y.'nin çete üyeleriyle görüştüğü, avukat İ.D'nin ise zanlıların serbest kalması için kamu görevlilerine rüşvet verdiği iddiasıyla gözaltına alındığı öne sürüldü.

    Öte yandan elebaşı Mahmut Ç.'nin kazandığı parayla Bahçelievler'de bir kuyumcu dükkanı açtığı, operasyonda gözaltına alınan Diana N.'nin de parayı ülkesine gönderdiği belirtildi. Emniyette işlemleri tamamlanan 3'ü kadın 32 kişi Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne sevk edildi.




    Rotariu'nun eski eşine uyuşturucu gözaltısı Yorumları