Manisa garı yangınında zanlılara müebbet   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-20-2011 (15:07)   Son Mesaj: 01-20-2011 (15:07)    Cevap: 0    Gösterim: 524  

    01-20-2011

    Manisa garı yangınında zanlılara müebbet

    Manisa garı yangınında zanlılara müebbet


    Manisa Garı'nda bir gencin cep telefonu ve cüzdanını aldıktan sonra, uyuduğu vagonu ateşe verip gencin ölümüne yol açtığı iddiasıyla yargılanan 2 sanığa ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi.

    Manisa 2. Ağır Ceza Mahkemesindeki karar duruşmasına tutuklu sanıklar Hüsnü Can Günden (20) ve Gökhan Yılmaztürk (21) ile öldürülen Şükrü Balcı'nın ailesi ve avukatları katıldı.
    Mahkeme heyeti, sanıkları ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırdı.

    Şükrü Balcı'nın (17) ailesinin avukatı Bahriye Kalay Boduroğlu, duruşmanın ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, adaletin yerini bulduğunu belirterek, ''Her iki sanığa ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi. Ancak bu çocuklar da bizim çocuklarımız ve gençlerimize ne kadar sahip çıkıyoruz, bu tartışılır. Bu konuda toplum olarak kendimizi de sorgulamamız gerekiyor'' dedi.

    Şükrü Balcı'nın babası Emrullah ve annesi Necla da verilen cezanın içlerindeki acıyı bir nebze hafiflettiğini ifade etti.

    Manisa Garı'nda, 17 Aralık 2009'da bir yük vagonunda çıkan yangın söndürülmüş, vagonda yanmış ceset bulunmuştu. Ölen kişinin Şükrü Balcı olduğu belirlenmiş, MOBESE kamerası kayıtlarından yola çıkılarak, Balcı ile bölgede birlikte dolaştığı tespit edilen 2 kişi, cinayet zanlısı olarak gözaltına alınmıştı. Zanlıların, arkadaşları Balcı'nın cep telefonu ve cüzdanını aldıktan sonra vagonu ateşe verdiği belirtilmişti.




    Manisa garı yangınında zanlılara müebbet Yorumları