Adi suçun fazlalığının sebebi aşırı alkol tüketimi   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-20-2011 (15:06)   Son Mesaj: 01-20-2011 (15:06)    Cevap: 0    Gösterim: 492  

    01-20-2011

    Adi suçun fazlalığının sebebi aşırı alkol tüketimi

    Adi suçun fazlalığının sebebi aşırı alkol tüketimi


    Giresun'un Bulancak İlçesi Emniyet Müdürü Adem Haktanıyan, ilçenin huzurunun korunması noktasında halkın desteğine ihtiyaç duyduklarını söyledi.

    Haktanıyan, muhtarlarla düzenlenen Huzur Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, muhtarlarla sık sık toplantılar düzenleyerek, kentin sorunlarını belirlemeye ve ortak çözüm üretmeye çalıştıklarını belirtti.
    Bulancak ilçesinin huzurlu bir kent olduğuna dikkat çeken Haktanıyan, ilçede yaşanan olayların büyük kısmını adi suçların teşkil ettiğine işaret etti.

    İlçenin yıllık olay oranının 500'ü bulunduğunu vurgulayan Haktanıyan, "Bu olayların ancak beşte biri gerçek manada suçları içeriyor. Geri kalan oran ise adi suçları kapsıyor." dedi.

    Bulancak'ta adi suçların yüksekliğini, alkol tüketiminin artışına bağlayan Haktanıyan, şöyle konuştu: "İlçede alkol tüketimi oldukça yüksek.

    Alkol insana gereksiz olarak cesaret vermekte. Bu durum da insanları suça itiyor. Bulancak'ta adi suçun fazla olması, alkol tüketimine bağlı."

    İlçenin huzurunun korunması noktasında Bulancak halkının desteklerine ihtiyaç duyduklarını aktaran Haktanıyan, "Bulancak huzurlu bir kent.

    Bu huzurun sağlanmasında Bulancaklının önemli destekleri var. Ancak huzurun korunması ve kalıcı hale gelmesi sadece emniyet güçlerinin çalışmaları, ya da gayretleri ile olamaz.

    Burada halkımızın da bizlere verdiği desteği artırması gerekiyor. Onların artırarak verecekleri, desteklerle Bulancak'ta kalıcı huzuru sağlayabiliriz." diye konuştu.




    Adi suçun fazlalığının sebebi aşırı alkol tüketimi Yorumları