Türkiye Taşkömürü Kurumu personel alacak   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-20-2011 (14:19)   Son Mesaj: 01-20-2011 (14:19)    Cevap: 0    Gösterim: 490  

    01-20-2011

    Türkiye Taşkömürü Kurumu personel alacak

    Türkiye Taşkömürü Kurumu personel alacak


    Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı, sınavla 4 müfettiş yardımcısı alacak.

    Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığının duyurusu, Resmi Gazetenin bugünkü sayısında yayımlandı.
    Duyuruya göre kurumun merkez teşkilatı teftiş kurulu başkanlığında görevlendirilmek üzere 2 idari, 2 teknik olmak üzere 4 müfettiş yardımcısı alınacak.

    Sınav, 20 Mart 2011 Pazar günü Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Merkez Kampüsü İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde 09.00-12.00 ile 14.00-17.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

    Ayrıca, sınav yeri ve saati yazılı sınava katılmaya hak kazanan adaylar ile birlikte www.taskomuru.gov.tr internet adresinde duyurulacak ve bu adaylara gönderilecek sınava giriş belgesinde belirtilecek.

    Müfettiş yardımcısı idari kadrosuna başvuracaklar adaylarda, en az dört yıllık lisans eğitimi veren hukuk, iktisat, siyasal bilgiler, işletme, iktisadi ve idari bilimler fakülteleri, teknik kadrosuna başvuracaklar adaylarda ise kurumun teknik yapısına uygun mühendis yetiştiren en az dört yıllık lisans eğitimi veren maden ve makine mühendislik fakülteleri veya bunlara denkliği yetkili makamlarca kabul edilen yerli ve yabancı eğitim kurumlarından birini bitirmiş olmaları şartı aranacak.

    Sınava, ÖSYM tarafından 27-28 Haziran 2009, 10-11 Temmuz 2010 tarihlerinde yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) sonucuna göre, müfettiş yardımcısı idari kadrosuna başvuracak adaylar için KPSS 89 puan türünde 75 ve daha yüksek puan, teknik kadrosuna başvuracak adaylar için KPSS 1 puan türünde en az 80 puan ile birlikte, KPSS yabancı dil testinde en az 36 doğru cevabı bulunmak ya da Kamu Personeli Yabancı Dil Seviye Tespit Sınavından (KPDS) en az 60 puan almış olanlar katılabilecek.

    Başvurular, 18 Şubat 2011 Cuma günü 17.00'ye kadar Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü, Teftiş Kurulu Başkanlığına yapılacak.

    Yazılı sınavda başarılı olan adayların listesi, 28 Mart 2011 Pazartesi günü Sınav Kurulunca TTK Genel Müdürlüğü Haberleşme (Muhaberat) hizmet binasının girişine asılacak ve ayrıca Kurumun www.taskomuru.gov.tr internet adresinde duyurulacak.

    Yazılı sınavı kazananlar sözlü sınava çağrılacaklar. Sözlü sınavın tarihi ve yeri, sözlü sınava katılmaya hak kazanan adayların listesi ile birlikte ilan edilen tarih ve yerde yapılacak.




    Türkiye Taşkömürü Kurumu personel alacak Yorumları