Ak Parti Tekirdağ'da aday adaylarını açıkladı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-19-2011 (16:37)   Son Mesaj: 01-19-2011 (16:37)    Cevap: 0    Gösterim: 651  

    01-19-2011

    Ak Parti Tekirdağ'da aday adaylarını açıkladı

    Ak Parti Tekirdağ'da aday adaylarını açıkladı


    Ak Parti Tekirdağ'da 2011 genel seçimlerinde aday adayı olmak isteyen teşkilat üyeleri basına tanıtıldı. Hayrabolu İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Erol Mürçak da Ak Parti'den milletvekili aday adayı oldu.

    Tekirdağ Ak Parti 2011 genel seçimlerinde aday adayı olmak isteyen teşkilat üyeleri Ak Parti Milletvekili ve İçişleri Komisyonu Başkanı Ziyaeddin Akbulut, Milletvekili Prof.Dr. Necip Taylan, Ak Parti İl Başkanı Soner Çizen, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Meral"in katılımları ile basına tanıtıldı.
    Ak Parti'den milletvekili aday adaylığı için teşkilatlardaki görevlerinden istifa eden Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Şık, İl Yönetim Kurulu üyesi Atilla Kılıç, İl Yönetim kurulu yedek üyesi Muharrem Akyüz, İl Demokrasi Hakem Kurulu üyesi Hüseyin Bayol, Çerkezköy İlçe Başkanı Sait Yazı, Çerkezköy İlçe sosyal işler Birim Başkanı Diş Hekimi Ayşe Doğan, Hayrabolu İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Erol Mürçak, aday adayı olduklarını açıkladılar.

    Milletvekili Prof. Dr. Necip Taylan TBMM"de yapmış olduğu çalışmalarla ilgili geniş bir açıklama yaptı.

    Milletvekili ve İçişleri Komisyonu Ziyaeddin Akbulut da sekiz yıllık Ak Parti iktidarı döneminde Tekirdağ"a yapılan yatırımları, halen proje aşamasında yapılacak işleri geniş olarak rakamlar vererek açıkladı.

    Yeni dönemde kendisininde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan"ın uygun görmesi halinde tekrar milletvekili olup Tekirdağ"a yarım kalan hizmetlerinin devam edeceğini belirtti.

    Akbulut, "Daha yapılacak çok işimiz var artık Tekirdağ"ımızın sadece vergi veren değil hizmet alan bir İl durumuna gelmesi için çalışacağız." dedi.

    Akbulut, önümüzdeki seçimlerde Ak Parti'nin en az yüzde 40 oy alacağı iddiasında bulundu.

    Akbulut ayrıca milletvekili aday adaylarının kesinleşmesine kadar partilerine kırk kadar kişinin adaylık müracatında bulunacağını düşündüklerini de açıkladı.




    Ak Parti Tekirdağ'da aday adaylarını açıkladı Yorumları