Vahşi cinayette 2 gözaltı / GALERİ   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-19-2011 (14:07)   Son Mesaj: 01-19-2011 (14:07)    Cevap: 0    Gösterim: 1270  

    01-19-2011

    Vahşi cinayette 2 gözaltı / GALERİ

    Vahşi cinayette 2 gözaltı / GALERİ


    Aksaray'ın Güzelyurt ilçesinde dün baba ve iki kızının öldürüldüğü cinayet olayıyla ilgili olarak 2 kişi gözaltına alındı.

    Aksaray'da dün gece işlenen vahşi cinayetlerin ardından 2 kişinin gözaltında olduğu öğrenilirken, öldürülen 9 yaşındaki Çiğdem Bellikli'nin okulunda büyük üzüntü yaşanıyor.

    Olay, Aksaray'ın Güzelyurt ilçesine bağlı Ihlara kasabasında dün gece meydana gelmişti. Baba İsmail Bellikli (42) ile kızı Halime Bellikli (16) evlerinde, küçük kızı 9 yaşındaki Çiğdem Bellikli ise Ihlara Vadisi'nde 70 metrelik uçurumda başlarına vurulmuş şekilde ölü olarak bulunmuştu.

    Katil ya da katilleri yakalamak için çalışmalara başlayan jandarma ekipleri, olayla ilgili çevredekilerin ifadesine başvurdu. Yapılan araştırmalarda, İsmail Bellikli'nin kasaba meydanında alacak-verecek meselesi yüzünden
    E.I. ile tartıştığı belirlendi. Olayla ilgili E.I. ve bir kişinin daha gözaltında olduğu öğrenilirken, şüphelilerden birisinin evinde av tüfeği ele geçirildiği belirtildi.

    Öte yandan, yaşanan olay Ihlara Atatürk İlköğretim Okulu 2. sınıf öğrencisi olan Çiğdem Bellikli'nin okulunda şok yaşattı. Çiğdem'in masasına fotoğrafını ve çiçek koyan öğretmeni ve arkadaşları büyük üzüntü yaşadı.
    BABA İLE ÇOCUKLARI YAN YANA DEFNEDİLDİ

    Gece öldürülen baba ile iki kızının cenazesi kasabada gözyaşları arasında kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Yapılan otopside babanın tüfekle, büyük kızının kafasından kesici bir aletle, küçük kızın ise uçuruma atılarak öldürüldüğü düşünülüyor.

    Olay, gece Aksaray'ın Güzelyurt ilçesine bağlı Ihlara kasabasında meydana gelmişti. Baba İsmail Bellikli (42) ile kızı Halime Bellikli (16) evlerinde, küçük kızı 9 yaşındaki Çiğdem Bellikli ise Ihlara Vadisi'nde 70 metrelik uçurumda başlarına vurulmuş şekilde ölü olarak bulunmuştu. Jandarma olayla ilgili iki kişiyi gözaltına alırken, ölen baba ve iki kızın otopsilerinin tamamlanmasının ardından Güzelyurt Devlet Hastanesi morgundan alınan cenazeler, Ihlara kasabasına getirildi.

    Cenazeler için kasabada bulunan Sabri Öğretici Camii'nde öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Bellikli ailesinin yakınları ile kasaba halkı katıldı. Namazdan sonra tabutlarla taşınan cenazeler kasaba mezarlığında gözyaşları arasında yan yana defnedildi.

    Baba ile iki kızın katillerinin tespit edilmesi için çalışmalar sürerken gözaltında bulunan iki şüpheliden birinin evinden tüfek ele geçirildiği öğrenildi. Öte yandan, babanın tüfekle ateş edilerek öldürüldüğü belirlenirken, kızı Halime'nin darp edilip, kesici aletle başından yaralanarak öldürüldüğü belirlendi. 9 yaşındaki Çiğdem'in ise uçurumdan atılarak öldürülmüş olabileceği üzerinde duruluyor.

    Vahşi cinayette 2 gözaltı / GALERİ

    Vahşi cinayette 2 gözaltı / GALERİ

    Vahşi cinayette 2 gözaltı / GALERİ

    Vahşi cinayette 2 gözaltı / GALERİ

    Vahşi cinayette 2 gözaltı / GALERİ

    Vahşi cinayette 2 gözaltı / GALERİ





    Vahşi cinayette 2 gözaltı / GALERİ Yorumları