23 gündür ikisinden haber alınamıyor / GALERİ   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-19-2011 (13:08)   Son Mesaj: 01-19-2011 (13:08)    Cevap: 0    Gösterim: 565  

    01-19-2011

    23 gündür ikisinden haber alınamıyor / GALERİ

    23 gündür ikisinden haber alınamıyor / GALERİ


    Antalya'nın Kepez İlçesi'nde 23 gün önce kaybolan anne ve bir buçuk yaşındaki oğlundan haber alınamıyor. Büfe işleten baba yetkililerden ve vatandaşlardan yardım istedi.

    Antalya'nın Kepez İlçesi Habipler Mahallesi'nde büfe işleten Bahattin Uzunel eşi ve çocuğundan 23 gündür haber alamıyor. 26 Aralık 2010 tarihinde sabah işlettiği büfeyi açmak için evinden ayrıldığını belirten 48 yaşındaki Uzunel, eşi ve çocuğu ile vedalaştığını, akşam eve döndüğünde ise eşinin ve çocuğunun kayıp olduğunu söyledi. Eşi Behiye Uzunel ( 32) ve çocuğu Arda Mert Uzunel'in (1.5) hayatından endişe ettiğini söyleyen Uzunel, yetkililerden ve vatandaşlardan yardım istedi.

    EN UFAK TARTIŞMAMIZ OLMADI

    İlk evliliğinden bir kızı bir de oğlu bulunduğunu belirten Bahattin Uzunel, " 23 gündür eşim kayıp. Hiç kimseden haber alamadım. Çocuğumla beraber eşim evimi terk etti. Kaçırıldılar mı, kaçtılar mı haberimiz ve bilgimiz yok. Aramadığım yer yok, hiç kimse hanımın burada demedi. Eşimden ve çocuğumun hayatından endişe ediyorum.

    Telefonu kapalı, ne yapmam gerektiğini sapıttım, yardım bekliyorum. Eşimle en ufak bir tartışmamız olsa beni terk etti gitti derim. Emekliyim işim var, maddi durumum fena değil. Başkası ile mi gitti, kaçırıldı mı hiç bir haber alamıyorum. Hiçbir yerden cevap gelmedi." dedi. Eşini ve çocuğunu çok özlediğini vurgulayan Bahattin Uzunel, "Dönmelerini istiyorum. Nerdeyse telefon açsın, ben buradayım desin. Perişan oldum. Onlar gittiğinden beri yemek dahi yemek istemiyorum. Çıldıracağım. Ne olur bana yardım edin" diye konuştu.

    23 gündür ikisinden haber alınamıyor / GALERİ

    23 gündür ikisinden haber alınamıyor / GALERİ

    23 gündür ikisinden haber alınamıyor / GALERİ





    23 gündür ikisinden haber alınamıyor / GALERİ Yorumları