Alkollü sürücü aracında sızıp kaldı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-19-2011 (13:08)   Son Mesaj: 01-19-2011 (13:08)    Cevap: 0    Gösterim: 499  

    01-19-2011

    Alkollü sürücü aracında sızıp kaldı

    Alkollü sürücü aracında sızıp kaldı


    Konya'da direksiyon başında sızıp kalan alkollü sürücü, güçlükle uyandırıldı. Direksiyon başında sızıp kalan sürücü, bölgede devriye gezen polis ekipleri tarafından fark edildi.

    Polisin araçta yaptığı aramada, poşet içerisine konulmuş pompalı tüfek ile koltuk altına gizlenmiş çok sayıda içki şişesi bulundu.

    Edinilen bilgiye göre, konfeksiyonculukla uğraşan Aykut K. (33) idaresindeki 42 BMZ 97 plakalı kamyonet, sürücü tarafından saat 02.30'da merkez Meram ilçesi Şükran Mahallesi Gürcühatun Sokakta durduruldu. Farları yanık durumda kamyoneti sokakta durduran aracın sürücüsü diresiyon başında sızıp kaldı.

    Farları yanık olan kamyonetin başına gelen komiser, aracın kapısını açarak direksiyonun başında uyuyan sürücüyü uyandırmak için uzun süre uğraş verdi.

    Sürücüye seslenen ve başını yukarı kaldırıp uyandırmaya çalışan komiserin bu ilk girişimi sonuçsuz kaldı. Daha sonra ikinci kez sürücüyü uyandırmak için uğraş veren komiser, "Polis geldi kalk" diye seslendiği alkollü sürücüyü uyandırmayı başardı. Alkollü sürücü aşağıya indirilirken, araçta da detaylı bir arama yapıldı.

    Yapılan aramalar sonucunda kamyonette bir poşet içerisine konmuş pompalı tüfek ve koltuk altında gizlenmiş içki şişeleri bulundu. Uyandığında neler olup bittiğine anlam veremeyen alkollü sürücü ile kendisini araçtan indiren komiser arasında ilginç diyaloglar yaşandı. Güçlükle ayakta durabilen alkollü sürücü, komiserin "Kimim ben? Polis. Ne yapıyorsun burada" sorusu karşısında bir cevap veremedi.

    Konuşulanlardan da bir şey anlamadığı gözlenen alkollü sürücü, üst araması yapıldıktan sonra alındığı polis aracında da sızıp kaldı. Önce iki koltuğun arasına başına koyup bir süre böyle uyuklayan alkollü sürücü, daha sonra ceketinin yakalarıyla yüzünü kapatıp koltuğa uzanıp uykuya daldı. Bunu gören komiser tarafından tekrar uyandırılan alkollü sürücü, ruhsat ve kimlik için aşağıya indirildi. Kendi aracı sandığı polis otosuna binmek isteyen alkollü sürücü polisin, "Bu senin araban değil" uyarısı üzerine kendi aracına yöneldi.

    Yaşanan bu gelişmelerden sonra biraz kendisine gelen alkollü sürücü, kendisini sağlık kontrolü için hastaneye götürmek isteyen polislerin aracına binmek istemedi. Aracını isteyen alkollü sürücü, ikna edildikten sonra Konya Numune Hastanesi'ne götürüldü. Yapılan alkol muyanesinde 209 promil alkollü olduğu belirlenen Aykut K, aracında bulunan tüfekle ilgili ifadesine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü. Koltuğun altından içki şişeleri çıkan kamyonet, güvenlik nedeniyle otoparka çekildi.




    Alkollü sürücü aracında sızıp kaldı Yorumları