Otomobil minibüse çarptı: 1 ölü VİDEO   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-19-2011 (13:07)   Son Mesaj: 01-19-2011 (13:07)    Cevap: 0    Gösterim: 867  

    01-19-2011

    Otomobil minibüse çarptı: 1 ölü VİDEO

    Otomobil minibüse çarptı: 1 ölü VİDEO


    Başkent'te adres sormak için yol kenarında bekleyen taşımacılık şirketine ait minibüse çarpan araçtaki 4 kişi yaralandı.



    Araçtaki yaralılardan üçü olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırılırken, müdahalesi olay yerinde yapılmak istenen Ali İhsan Demirci (75) tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

    Kaza saat 18.00 sıralarında Çubuk Yolu Yenice Köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mehmet Demirci'nin kullandığı 06 YFG 49 plakalı hususi araç, yol kenarında adres sormak için bekleyen taşımacılık şirketine ait 34 EZ 3963 plakalı minibüse arkadan çarptı.
    Çarpmanın etkisiyle otomobil içerisindeki Mehmet Demirci, Kezban Demirci ve Ali İhsan Demirci ağır yaralandı. Minibüs şoförü Habib Çayan ise hafif yaralandı.

    İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, polis ekibi ve itfaiye istendi. Kazada yaralanan 3 kişi ambulanslarla hastaneye kaldırılırken, Ali İhsan Demirci'ye kaza yerinde müdahale edilmek istendi. Sağlık ekiplerinin tüm çabalarına rağmen kurtarılamayan Ali İhsan Demirci yaşamını yitirdi.

    Polis ve itfaiye ekipleri olay yerinde incelemelerde bulundu. LPG'li araçta herhangi bir gaz kaçağının yaşanmaması için itfaiye ekipleri önlem aldı. Polis, çevreyi güvenlik şeridiyle kapattı.

    Görgü tanıklarından bir vatandaş, taşımacılık şirketine ait aracın yol kenarında park ettiğini ve adres sormak için beklediğini ifade etti. Bir anda arkadan gelen aracın minibüse çarptığını söyleyen görgü tanığı, kazanın anlık bir dikkatsizlik sonucu olmuş olabileceğini ileri sürdü.

    Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.




    Otomobil minibüse çarptı: 1 ölü VİDEO Yorumları