AK Parti'nin seçim sloganı belli oldu   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-19-2011 (12:34)   Son Mesaj: 01-19-2011 (12:34)    Cevap: 0    Gösterim: 520  

    01-19-2011

    AK Parti'nin seçim sloganı belli oldu

    AK Parti'nin seçim sloganı belli oldu


    2011 seçimlerinin ülkenin geleceğini belirleyecek bir seçim olduğunu belirten Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Kapusuz, Ak Parti'nin seçimlerde kullanacağı sloganı da açıkladı. Ak Parti'nin meydanlara ineceği slogan:

    Salih Kapusuz, Ak Parti'nin seçim sloganını "Oyunu AK Parti'ye ver, kendi anayasanı yap." şeklinde açıkladı.
    Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz ve Meclis Anayasa Komisyonu Başkanı ve Ankara Milletvekili Ahmet İyimaya, AK Parti Kazan İlçe Teşkilatı'nın Kumpınar Kültür Merkezi"nde düzenlediği toplantıya katıldı.

    Toplantıda konuşan Kapusuz halkın hizmet edene oy verdiğine dikkat çekerek, Kazan"ın çok çalışkan bir belediye başkanına sahip olduğunun altını çizdi.

    Kazan'da geride kalan iki seçimde birinci parti çıktıklarını, halkın kendilerini tarttığını dile getiren Kapusuz, "Millet hizmet edene, istikrara, başarıya oy veriyor. Çok alanda reform yaptık. Anayasanın bir kısmını değiştirdik, bunu da milletimize onaylattık." dedi.

    İktidarları döneminde 64 ülke ile vizenin kalktığını ve Afrika kıtasında 13 elçilik açtıklarını kaydeden Kapusuz, şunları kaydetti: "THY"nin tanıtımını dünyanın en tanınmış kulübü "bizi THY taşıyor" diyerek yapıyor.

    Dünyanın 17. Avrupa"nın da 6. büyük ekonomisiyiz. 2023"te 10 büyük ekonomi arasında olacağız. İhracat rekorları kırıyoruz.

    Bütçe açığı azalıyor. Biz ayrım yapmadan milletimize hizmet ediyor, 2023 yılını konuşuyoruz. Arap ülkelerinde Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan"a ikinci Abdülhamit diyorlar.

    Siyasetin üç aylarına girdik. Kampanya dönemi Ramazan, 12 Haziran akşamı da inşallah hep birlikte seçim zaferimizi yani bayramı kutlayacağız. "Oyunu AK Parti"ye ver, anayasanı kendin yap" diyoruz.

    Yeni anayasa yapacağız. Bu nedenle bu seçimden çok güçlü çıkmalıyız. Türkiye bu seçimde geleceğini oylayacak."

    Türkiye Büyük Millet Meclisi Adalet Komisyonu Başkanı ve AK Parti Ankara Milletvekili Ahmet İyimaya ise iktidarları döneminde Türkiye"nin bir dünya devleti haline geldiğini söyledi.

    Çevre ülkeler ile sorunların tek tek çözüldüğüne dikkat çeken İyimaya, "Bu seçim diğer seçimler gibi olmayacak.

    Türkiye seçime 5 kala toplum mühendisliği uygulamalarına sahne oluyor. Hizbullah tahliyeleri hukuk hatası olarak görülemez.

    Yargıtay burada araç olarak kullanılıyor. Bizim iktidarımız döneminde millet egemenliği gerçek anlamını buldu. Bu seçim parti değil milletin seçimidir. 'Oyunu ver anayasanı sen yap' seçimidir." şeklinde konuştu.

    Konuşmaların ardından AK Partiye katılan Türkiye Değişim Hareketi Kazan İlçe Teşkilatı üyelerinin rozetleri takıldı.




    AK Parti'nin seçim sloganı belli oldu Yorumları