AK Parti ile koalisyona da hayır demedi   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-19-2011 (08:37)   Son Mesaj: 01-19-2011 (08:37)    Cevap: 0    Gösterim: 535  

    01-19-2011

    AK Parti ile koalisyona da hayır demedi

    AK Parti ile koalisyona da hayır demedi


    "MHP ile koalisyon yapabiliriz" sözü siyaset çevrelerinde geniş yankı bulan CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, hedeflerinin iktidar olduğunu kaydetti ama seçim sonrası için herkese açık kapı bıraktı.

    Ankara Umum Otomobilciler ve Şoförler Odası Başkanı Mehmet Yiğiner"i ziyaret eden CHP Genel Başkana Yardımcısı Tekin, seçim öncesi MHP ile koalisyon iddialarına da yanıt verdi.
    Tek başına iktidar olmak istediklerini belirten Tekin, Türkiye"nin koşulları eğer bir koalisyonu gerektiriyorsa, herkesle koalisyon yapabileceklerini söyledi.

    Seçim öncesi bir ittifakın söz konusu olmadığını vurgulayan Tekin, "Hiç kimseyle ittifakımız yok, tek başımıza iktidara yürüyoruz." şeklinde konuştu.

    "AK Parti buna dahil mi?"sorusuna Tekin, "CHP tek başına iktidar hedeflemiş bir siyasi parti. Ama yarın siyasetin bir realitesi de var, geçmiş dönemlere bakın, ne yapacağız?

    Koşullar, vatandaş böyle bir noktaya getirdiği zaman şartlar biz ülkeyi sahipsiz mi bırakacağız. Onu söylemek istedik. Yoksa kimseyle koalisyon yapmaya hevesli değiliz." yanıtını verdi.




    AK Parti ile koalisyona da hayır demedi Yorumları