Fırıncılarla simitçilerin Çin kavgası büyüyor   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-18-2011 (18:21)   Son Mesaj: 01-18-2011 (18:21)    Cevap: 0    Gösterim: 556  

    01-18-2011

    Fırıncılarla simitçilerin Çin kavgası büyüyor

    Fırıncılarla simitçilerin Çin kavgası büyüyor


    Simitçilerin ve fırıncıların Çin savgası giderek büyüyor. Simitçiler, simitlerin merdiven altında sağlıksız Çin susamıyla üretildiğini iddia eden fırıncıları 'sünger gibi ekmek' üretmekle suçladı.

    Çin susamı ile sağlıksız simit üretildiğini iddia eden fırıncılara, simitçilerden 'sünger gibi ekmek' atağı geldi. Simit üreticileri ile fırıncılar arasındaki 'Çin susamı' kavgası giderek büyüyor. 'Çin susamının simidi bitirdiğini iddia eden fırıncılara Susamcılar Derneği'nin tepkisi sert oldu.

    Bursa Fırıncılar Odası Başkanı Erdal Pınar, hafta başında yaptığı açıklamada, simitlerin merdiven altında sağlıksız Çin susamıyla üretildiğini belirterek, "Simitlerde Çin susamı kullanılıyor. Yerli susamın kilosu 10 lira, küglü Çin susamı 2 lira. Maliyeti düşürmek için sağlımız tehdit ediliyor" demiş ve tartışmanın fitilini ateşlemişti. Fırıncıların bu eleştirilerine simit ve susamcıların tepkisi ise sert oldu ve fırınları sünger gibi ekmek üretmekle suçladı.
    Haberin devamını bu linkten okuyabilirsiniz....

    http://www.rotahaber.com/haber/20110...ne-dusurdu.php




    Fırıncılarla simitçilerin Çin kavgası büyüyor Yorumları