Ak Parti’de bir vekillik istifası daha   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-18-2011 (17:36)   Son Mesaj: 01-18-2011 (17:36)    Cevap: 0    Gösterim: 615  

    01-18-2011

    Ak Parti’de bir vekillik istifası daha

    Ak Parti’de bir vekillik istifası daha


    Ak Parti’de Milletvekili Aday Adayı olmak istifalar devam ediyor. Ak Parti Bahçelievler İlçe Başkanı Elektrik-Elektronik Mühendisi Hayati Güllük istifa etti.

    İstanbul teşkilatının önemli ilçelerinden Bahçelievler"in İlçe Başkanı Hayati Güllük, Milletvekili Aday Adayı olmak için istifa etti.
    Ak Parti Bahçelievler"in kurucu yönetiminde yer alan ve 2006 yılında Ak Parti İlçe Başkanı olan Hayati Güllük, siyasi çalışmalarına TBMM çatısı altında devam etmek için istifa etti.

    İstifasını İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu"ya sunan Güllük, İstanbul 3. bölgedeki uzun yıllara dayanan teşkilat çalışmaları ile tanınıyor.

    Hayati Güllük Kimdir?

    1959 Erzurum Ilıca"da doğdu. 1969 yılında İstanbul Bahçelievler İlçesinde ikamet etmeye başladı. Bahçelievler Kocasinan Lisesi"ni 1980 yılında bitirdi aynı yıl İTÜ Elektrik-Elektronik Fakültesine girdi.1984 yılında Elektrik-Elektronik Mühendisi olarak bitirdi. Çeşitli Derneklerde ve Vakıflarda görev yaptı.

    Daha sonra Refah Partisi Gençlik Kolları Başkanlığı, Fazilet Partisi İlçe Başkan Yardımcığı yaptı. Ak Partinin kuruluşunda Kurucu Yönetim Kurulu Üyeliği, Teşkilattan sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu.

    İngilizce ve Orta derecede Arapça bilmektedir. Bir dönem kendi şirketinde Tekstil sektöründe ticaret yapmıştır, şuan inşaat sektöründe faaliyet göstermektedir. Hayati GÜLLÜK evli ve üç çocuk babasıdır.

    ekoayrinti.com




    Ak Parti’de bir vekillik istifası daha Yorumları