Gönüllü itfaiyeciler göreve başladı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-18-2011 (16:58)   Son Mesaj: 01-18-2011 (16:58)    Cevap: 0    Gösterim: 706  

    01-18-2011

    Gönüllü itfaiyeciler göreve başladı

    Gönüllü itfaiyeciler göreve başladı


    Tekirdağ Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından organize edilen ‘Gönüllü İtfaiyecilik Oluşum’ programı tanıtıldı.

    İtfaiye binasındaki programın açılışında gönüllü itfaiyecilere seslenen Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, "Tekirdağ Belediyesi itfaiyesi gerek personel gerekse teknik araç, gereç ve ekipman olarak 24 saat göreve hazır durumda.
    Ancak herhangi bir olumsuz durumda hepimize sorumluluklar düşmekte.

    Bu anlamda gönüllü itfaiyecilik son derece önemli. Ben gönüllü itfaiyecilik oluşumumuza katılarak destek veren tüm gönüllülerimize teşekkür ediyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum." dedi.

    Gönüllü itfaiyecilik çalışması ve Tekirdağ Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü"nün çalışmaları hakkında bilgiler veren İtfaiye Müdürü Ercan Durgut, Tekirdağ Belediyesi itfaiyesinin şu anda her anlamda profesyonel bir yapıya büründüğünü söyledi.

    Durgut, "İtfaiyemiz her anlamda Avrupa ve Dünya ile yarışır standartlara gelmiş durumda. 3G sistemine geçiyoruz.

    Çok yakında araçlarımıza takılacak kameralarla Türkiye"de bir ilke imza atacak olan müdürlüğümüz uzaktan izleme ve kontrol sistemini kullanacak.

    Tekirdağ Belediyesi teknolojik imkanlardan en üst seviyede yararlanan, modern bir itfaiye konumuna gelmiştir." şeklinde konuştu.

    Gönüllü itfaiyecilik oluşumu hakkında bilgiler veren İtfaiye Müdürü Durgut, "Oluşumumuza şu an itibariyle 120 kişi katılmış durumda.

    Biz Tekirdağ Belediyesi itfaiyesi olarak 120 gönüllü arkadaşımıza 3 ay boyunca eğitim vereceğiz ve eğitim sonunda başarılı olacak arkadaşlarımız da sertifika almaya hak kazanacak.

    Gönüllülerimizin de katılımıyla çok güçlü bir duruma geldik." ifadesini kullandı.




    Gönüllü itfaiyeciler göreve başladı Yorumları