TÜSİAD Genel Kurulu'na Erdoğan da katılacak   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-18-2011 (16:22)   Son Mesaj: 01-18-2011 (16:22)    Cevap: 0    Gösterim: 479  

    01-18-2011

    TÜSİAD Genel Kurulu'na Erdoğan da katılacak

    TÜSİAD Genel Kurulu'na Erdoğan da katılacak


    TÜSİAD'ın 20 Ocak Perşembe günü İstanbul'da gerçekleştirilecek Olağan Genel Kurulu'na Erdoğan da katılacak...

    Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği'nin (TÜSİAD) Olağan Genel Kurulu'na katılacak.
    TÜSİAD'dan yapılan yazılı açıklamada, 20 Ocak Perşembe günü İstanbul'da gerçekleştirilecek ve Başbakan Erdoğan'ın onur konuğu olarak katılacağı toplantı kapsamında, TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi (YİK) Başkanlık Divanı ve Haysiyet Divanı seçiminin yapılacağı, 40. yıl faaliyet programının açıklanacağı bildirildi.

    Açılış konuşmaları TÜSİAD YİK Başkanı Mustafa Koç ile TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Boyner tarafından gerçekleştirilecek Genel Kurul'da, açılış konuşmalarının ardından Başbakan Erdoğan'ın toplantının onur konuğu olarak bir konuşma gerçekleştireceği kaydedildi.

    Genel Kurul olağan gündemi kapsamında öncelikli olarak TÜSİAD'ın 2010 yılı bütçesi ve çalışma raporunun onaylanacağı, ardından 2011 yılı bütçe tasarısı ve programının sunumunun yapılacağı belirtilen açıklamada, Ümit Boyner'in TÜSİAD'ın 40. yıl faaliyetleri ile programı açıklayarak kamuoyunu bilgilendireceği, toplantıda ayrıca TÜSİAD Kurucu Üyesi Feyyaz Berker ile TÜSİAD'ın en genç üyesi Hacı Sabancı'nın 40. yılın tamamlamasına ilişkin düşüncelerini paylaşacağı bildirildi.




    TÜSİAD Genel Kurulu'na Erdoğan da katılacak Yorumları