Milletvekilinden 10 dakikalık susma eylemi   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-18-2011 (15:37)   Son Mesaj: 01-18-2011 (15:37)    Cevap: 0    Gösterim: 579  

    01-18-2011

    Milletvekilinden 10 dakikalık susma eylemi

    Milletvekilinden 10 dakikalık susma eylemi


    CHP Bursa Milletvekili Kemal Demirel, hastane önünde çocuklar için 10 dakikalık susma eylemi yaptı.


    Bu konuyu 4 kez meclis gündemine taşıdığını, ancak hiçbir yetkiliden cevap alamadığını söyleyen Demirel, "Çocuklarımızın tedavi olduğu hastanenin depreme karşı dayanıksız olması vahim. Yetkililere soruyorum: Aradan geçen bunca zamanda binayı depreme karşı dayanıklı hale getirmek için ne yaptınız? Eğer bu çalışmalar yapılmıyorsa, akla bu hastanenin kapatılacağı geliyor. Allah korusun, bir deprem olsa, bunun sorumlusu kim olacak" dedi.

    Demirel, Çekirge Çocuk Hastanesi'nin bir an önce depreme karşı güçlendirilmesini isteyerek, "Bu hastane, mevcut yerinde olmak kaydıyla depreme karşı dayanıklı bir şekilde yeniden inşa edilmeli. Bu yapılamıyorsa, bir an önce depreme karşı güçlendirilmeli. Çocuklar bizim geleceğimizdir" diye konuştu.

    "Konuştuk duymadılar, ama unutmadık ve unutturmayacağız" diyerek yetkililere seslenen Demirel, "Bu işin sonuna kadar takipçisi olacağım. Konuştum, imza topladım, gündeme getirdim, duymadılar. Bizi dinlemeyenlere susarak cevap veriyorum. Umarım bundan anlarlar" diyerek, 10 dakika boyunca susma eylemi yaptı.




    Milletvekilinden 10 dakikalık susma eylemi Yorumları