2 kardeş yan yana defnedildi   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-18-2011 (14:56)   Son Mesaj: 01-18-2011 (14:56)    Cevap: 0    Gösterim: 633  

    01-18-2011

    2 kardeş yan yana defnedildi

    2 kardeş yan yana defnedildi


    Kahramanmaraş'ta meydana gelen ev yangınında hayıtını kaybeden 2 kardeş toprağa verildi. Hayatını kaybeden oğlunu kucağında taşıyan acılı babanın ''Allahım bu kadar çok mu sevdin onları'' feryadı yürekleri kanattı.

    Kahramanmaraş'ta meydana gelen ev yangınında hayıtını kaybeden 2 kardeş aynı mezar içerisinde yan yana defnedildi. Oğlunu son yolculuğunda kucağında taşıyan babanın ağıtları yürekleri sızlattı: "Allah'ım bu kadar çok mu sevdin onları?"

    Osmangazi Mahallesi'nde meydana gelen yangında hayatını kaybeden 3 yaşındaki Umut Muhammet ve 1,5 yaşındaki Mehmet Taha'nın küçük bedenleri sabah morgdan alınarak eve getirildi. Burada ailesi ile son kez vedalaşan 2 kardeş, Devecili Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Şeyh Adil Asri Mezarlığı'nda gözyaşları içerisinde toprağa verildi.

    Bir firmada aşçı olarak çalıştığı öğrenilen baba Ahmet Zencirci'nin ağıtları ise yürekleri sızlattı. Küçük yavrusu Muhammet'i musalla taşından alarak önce cenaze arabasına, ardından mezarlığa taşıyan baba Zencirci, "Allah'ım bu kadar çok mu sevdin onları?", "Ağlamayacağım", "Az kaldı yavrum dedenize geldiniz" diyerek ağıtlar yakıp dualar etti.

    Çocuklarını son kez öpüp koklayan acılı babanın kucağından alınan iki kardeş, aynı mezar içerisinde dedelerinin yanında toprağa verildi. Cenazeye katılan, Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz ve çok sayıda vatandaş Zencirci ailesini bu zor günlerinde yalnız bırakmadı.

    Kahramanmaraş'ta dün meydana gelen olayda kızları Fatmanur ve Meyrasu'yu okullarına götüren Zehra Zencirci'nin evden ayrıldığı esnada çıkan yangında 3 yaşındaki Umut Muhammet ve 1,5 yaşındaki Mehmet Talha hayatını kaybetmişti.




    2 kardeş yan yana defnedildi Yorumları