CHP Gençlik Kolları'ndan Anıtkabir'e ziyaret   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-18-2011 (14:56)   Son Mesaj: 01-18-2011 (14:56)    Cevap: 0    Gösterim: 521  

    01-18-2011

    CHP Gençlik Kolları'ndan Anıtkabir'e ziyaret

    CHP Gençlik Kolları'ndan Anıtkabir'e ziyaret


    CHP Gençlik Kolları Merkez Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan heyet, Anıtkabir'i ziyaret etti.

    Arslanlı Yol'dan yürüyen, ''Gençlik Örgütlenmesi ve Gençlik Kollarından'' sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Engin Altay ve Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız başkanlığındaki heyet, Atatürk'ün mozolesine çelenk bırakarak saygı duruşunda bulundu.
    Daha sonra Misakı Milli Kulesi'ne geçen heyet adına Anıtkabir Özel Defteri'ni imzalayan Yıldız, şu satırları yazdı:

    ''Sayın Genel Başkanım, Ulu Önderim; CHP Gençlik Kolları Merkez Yönetim Kurulu olarak huzurundayız.

    Bize bıraktığın iki büyük eserin olan Türkiye Cumhuriyeti ve CHP'yi ebediyen yaşatmak için var gücümüzle çalışacağımıza söz veriyoruz.

    Halkımızın refah, huzur ve mutluluğunu tesis etmek ve ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesinin üzerine taşımak temel görevimizdir. Bunun ülkemizin her karışını kanlarıyla sulayan kurtuluş ve devrim şehitlerine karşı bir ödev olduğunun da bilincindeyiz. Türk Gençliğine Hitabı'nda ve Bursa Nutku'nda işaret ettiğin yolda kararlılıkla yürümeyi sürdüreceğiz.

    İlkelerin onurumuzdur, sonsuza dek yaşatacağız.''

    Heyet, daha sonra 2. Cumhurbaşkanı İsmet İnönü'nün anıt mezarını da ziyaret ederek, çelenk koydu ve saygı duruşunda bulundu.




    CHP Gençlik Kolları'ndan Anıtkabir'e ziyaret Yorumları