Çubukçu'da İHL'lilere polislik teklifine destek   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-18-2011 (14:53)   Son Mesaj: 01-18-2011 (14:53)    Cevap: 0    Gösterim: 499  

    01-18-2011

    Çubukçu'da İHL'lilere polislik teklifine destek

    Çubukçu'da İHL'lilere polislik teklifine destek


    Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, İmam Hatip Liseleri'nde okuyan öğrencilere Polis Meslek Yüksek Okulu (MYO) yolunu açmayı öngören kanun teklifini desteklediğini belirterek hedefi şöyle özetledi.

    Çubukçu, , "Her çocuğun hayallerini gerçekleştirebileceği, istediği her mesleği edinebileceği bir ülke hayal ediyoruz" dedi.
    Bakan Çubukçu, Turgut Özal Üniversitesi'nde gerçekleştirilen 'Türkiye'nin Gelişiminde Turgut Özal'ın Rolü' konulu kompozisyon yarışması ödül törenine katıldı. Buraya gelişinde gazetecilerin sorularını cevaplandıran Çubukçu, Polis MYO'ya İmam Hatip Lisesi mezunlarının girmesine olanak sağlayacak olan kanun teklifini nasıl değerlendirdiğinin sorulması üzerine, İmam Hatip Liselerinin de orta öğretim sisteminin bir parçası olduğunu söyledi.

    Çubukçu., "İmam Hatip Lisesi'nde okuyan çocuklarımızda bu ülkenin çocukları. Dolayısıyla başından beri her zaman için, her çocuğun hayallerini gerçekleştirebileceği, her çocuğun istediği her mesleği edinebileceği bir ülke hayal ediyoruz. Dolayısıyla onlara yönelik bu konuda ayrımcı bir tutum içinde olmamız beklenemez. Ben bu kanun teklifini destekliyorum. Gerçekten de doğru bir düzenleme olduğuna inanıyorum" diye konuşu.




    Çubukçu'da İHL'lilere polislik teklifine destek Yorumları