GAPSHOES Fuarı 20 Ocak'ta açılıyor   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-18-2011 (14:19)   Son Mesaj: 01-18-2011 (14:19)    Cevap: 0    Gösterim: 476  

    01-18-2011

    GAPSHOES Fuarı 20 Ocak'ta açılıyor

    GAPSHOES Fuarı 20 Ocak'ta açılıyor


    Gaziantep'te '12. Ayakkabı, Terlik, Saraciye ve Yan Sanayi Yaz Fuarı (GAPSHOES), 20 Ocak Perşembe günü Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün'ün katılımıyla açılacak.

    Gaziantep Sanayi Odası'ndan yapılan açıklamaya göre, Gaziantep Sanayi Odası'nın desteğiyle Akort Fuarcılık tarafından düzenlenen fuar, Ortadoğu Fuar Merkezi'nde yapılacak. Dört gün boyunca açık kalacak olan fuar 10.00-19.00 saatleri arasında ziyaretçilerini ağırlayacak.
    Sektörün Türkiye'deki en büyük ikinci fuarı olma özelliği taşıyan ve 15 bin metrekarelik alanda yapılacak 12. GAPSHOES'a, Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden 178 firma katılıyor. Fuara ayakkabı ve terlik üreticilerinin yanı sıra saraciye ve yan sanayi firmaları da katılacak.

    Fuara ayakkabıcılık sektörünün en önemli kuruluşları da destek veriyor. KOSGEB'in yanı sıra Türkiye Umum Ayakkabıcılar Federasyonu'nun destek verdiği fuarda Suriye, İtalya, Almanya, Kore ve Çin'den de katılan firmalar stant açıyor. Fuara ayrıca, Türkiye'nin birçok ilinden kalabalık heyetler ziyaretçi olarak katılacak.

    23 Ocak'a kadar açık kalacak fuar, geniş katılımcı profili ile de sektöre damgasını vuruyor. Fuarda, ayakkabı, terlik, deri ürünleri, çanta-cüzdan-kemer, saraciye, ayakkabı imalat makineleri, aksesuar grupları, ayakkabı kimyasalları ile diğer yan sanayi ürünleri sergilenecek.




    GAPSHOES Fuarı 20 Ocak'ta açılıyor Yorumları