Fuhuşta yakalanan Ermeni öğretmenin gözyaşı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-18-2011 (14:06)   Son Mesaj: 01-18-2011 (14:06)    Cevap: 0    Gösterim: 541  

    01-18-2011

    Fuhuşta yakalanan Ermeni öğretmenin gözyaşı

    Fuhuşta yakalanan Ermeni öğretmenin gözyaşı


    Adana polisiinin yaptığı fuhuş operasyonunda 1'i anaokulu öğretmeni, Ermeni uyruklu 3 kadın yakalandı. Anaokulu öğretmeni kadın, fuhuş yapmadıklarını gözyaşlarına boğuldu.

    Edinilen bilgiye göre, olay merkez Seyhan ilçesi, Reşatbey Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Ermeni uyruklu anaokulu öğretmeni Norne Nodia (27), Konservatuar ve İşletme mezunu Anush Avagyon (35) ve lise mezunu Haykonush Boghdosaryon (28) Türkiye'ye gelerek İstanbul'dan tekstil malzemesi alarak tekrar ülkelerine dönmeye başladı.
    Tekstil ürünleri almak için sık sık Türkiye'ye gelen 3 Ermeni kadın, Adana'da Türk bir erkekle evli Ermeni bir kadınla tanıştı. Daha sonra arkadaşlıkları ilerleyince 3 Ermeni kadın Adana'daki bu evde fuhuş yapmaya başladı. Türk erkekle evli Ermeni kadın sayesinde telefonla müşteri bulan Ermeni kadınlar, 100-150 lira karşılığında Türk erkekleriyle fuhuş yapmaya başladı.

    Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği dedektifleri mahalleden gelen ihbarlar sonucunda evi ve kadınları takibe aldı. En son 3 Ocak 2011 günü Türkiye'ye giriş yapan kadınlar sıkı bir takibe alındıktan sonra iki gün önce Tü fuhuş yaparken basıldı. Baskın sonucunda Ermeni kadınlar gözaltına alınırken evini kullandıran Türk erkeğin ve Ermeni uyrukla Türk vatandaşı kadına ulaşılamadı. Kadının evde 3 Ermeni kadının rahat fuhuş yapabilmesi için Ermenistan'a gittiği öğrenildi. Ermeni kadınlar emniyette sorgulandıktan sonra hasta olup olmadıkları kontrol edilmek üzere hastaneye gönderildi.

    Bu arada karşılarında gazetecileri gören kadınlar ağlamaya başladı. Anaokulu öğretmeni Norne Nodia, fuhuş yapmadıklarını söyleyerek, "Yok öyle bir şey yok, yok yok yalan yaptılar, hiç kimse inanmasın yalan yapıyorlar, mahsus iftara atıyorlar" diye gözyaşlarına boğuldu. Nodia'nın uzun süre hıçkırarak ağlaması dikkat çekti. Ardından kadınların Adana Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şube Müdürlüğü'ne götürülen Ermeni kadınlar yurt dışı edileceği öğrenildi.




    Fuhuşta yakalanan Ermeni öğretmenin gözyaşı Yorumları