Mutlu: TT Arena'daki protesto kayıtları elimizde   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-18-2011 (13:58)   Son Mesaj: 01-18-2011 (13:58)    Cevap: 0    Gösterim: 549  

    01-18-2011

    Mutlu: TT Arena'daki protesto kayıtları elimizde

    Mutlu: TT Arena'daki protesto kayıtları elimizde


    İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, tahliye edilen Hizbullah üyelerinin, gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınmasıyla ilgili konuştu. Mutlu, TT Arena'daki protesto ile ilgili de, "Elimizde kayıtlar var" dedi.

    İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, tahliye edilen Hizbullah üyelerinin, gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınmasıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Farklı değerlendirmeler çerçevesinde hareket etmek icap etmiştir" dedi.
    İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde düzenlenen bir etkinliğe katılan Vali Mutlu, basın mensuplarının son yaşanan gelişmelere ilişkin sorularını yanıtladı. Türk Telekom Arena Stadı'nda yaşanan protestonun sorulması üzerine Mutlu, "Elimizde kayıtlar var. Bunları değerlendireceğiz, bunlar üzerinde çalışacağız. Bu görkemli açılış töreninde fevkalade üzücü bir tablo oluşmasına vesile olanlarla ilgili neler yapılabilirse, tespit çalışmalarından sonra bunu değerlendireceğiz" dedi.

    Mutlu, tahliye edilen Hizbullah üyelerinin, gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınmasıyla ilgili olarak da, "Emniyetimiz İstanbul'daki ilgilileri zaten kontrol altında tutuyordu. Bununla ilgili yeni gelişmelere göre alınması gereken tedbirler varsa bu tedbirleri de almayı planlamışlardır. Bu çerçevede değerlendirebiliriz" diye konuştu.

    "Gözaltına alınanlar imza atmaya geliyor muydu?" sorusu üzerine Hüseyin Avni Mutlu, "Doğrudur. Zaten haftada bir imza atılıyor. Ancak farklı değerlendirmeler çerçevesinde hareket etmek icap etmiştir" ifadelerini kullandı.




    Mutlu: TT Arena'daki protesto kayıtları elimizde Yorumları