Juan Figer'in Bobo planı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-18-2011 (08:56)   Son Mesaj: 01-18-2011 (08:56)    Cevap: 0    Gösterim: 643  

    01-18-2011

    Juan Figer'in Bobo planı

    Juan Figer'in Bobo planı


    Beşiktaş’ta, Nobre’de yaşanan olayların bir benzeri Bobo’da gerçekleşecek gibi

    BİR FİGER KLASİĞİ!
    Beşiktaş"ta, Nobre"de yaşanan olayların bir benzeri Bobo"da gerçekleşecek gibi. Siyah-beyazlılardan imza parası adı altında ekstra para koparan Menajer Figer"in, golcü oyuncuya Uruguay"da bağlantıda bulunduğu iki takımdan birine imza attırıp, bonservis bedeli (!) isteyeceği öğrenildi

    Beşiktaş Teknik Direktörü Schuster"in gözden çıkardığı fakat yönetimin yeniden sözleşme uzatmak istediği Bobo için, siyah-beyazlıların 2. kez bonservis bedeli ödeyebileceği öğrenildi.

    Brezilyalı oyuncunun Menajeri Juan Figer"in, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Bobo"ya, Uruguay"da bağlantılı olduğu iki kulüpten birine imza attırabileceği vurgulandı. Avrupa"ya gidecek olan Brezilyalı oyuncuları, Uruguay"daki, Espanyol ve Rentistas kulüpleri üzerinden gönderen Figer"in, Bobo"da da aynı taktiğe gideceği iddia edildi.

    Daha önce sözleşmesi biten Nobre"nin sözleşmesinin uzatılmasında Beşiktaş Yönetimi"nden ekstradan imza parası alan Figer"in, yine siyah - beyazlı kulüpten bu şekilde para isteyeceği vurgulandı.

    Beşiktaş bu kez kararlı

    Sezon sonu sözleşmesinin bitecek olması nedeniyle istediği kulüple anlaşabilme hakkına sahip olan Bobo"un bu avantajını paraya çevirmek isteyen Juan Figer"in, golcü futbolcu için Beşiktaş ile yeniden sözleşme uzatmasa bile başka kulüplere de bonservis bedeli karşısında satmayı planladığı öğrenildi.

    Beşiktaş Yönetimi"nin, Figer"in Bobo için böyle bir yol denemesi durumunda kesinlikle imza parası ödemeyeceği ve oyuncuyla sözleşme yenilemeyeceği belirtildi. Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı"nın bu konuda ne Bobo"ya, ne de Juan Figer"e taviz vermeyeceği bildirildi.




    Juan Figer'in Bobo planı Yorumları