Kayseri Erciyesspor'da imza şov!   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-17-2011 (18:36)   Son Mesaj: 01-17-2011 (18:36)    Cevap: 0    Gösterim: 584  

    01-17-2011

    Kayseri Erciyesspor'da imza şov!

    Kayseri Erciyesspor'da imza şov!


    Bank Asya Birinci Lig takımlarından Kayseri Erciyesspor, daha önce anlaştığı 5 futbolcu ile sözleşme imzaladı.

    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde, Kayseri Erciyesspor'da çok güzel bir ortam oluştuğunu belirterek, takımı el birliği ile Süper Lig'e çıkaracaklarını söyledi.
    Kulüp Başkanı Ziya Eren ise transfer çalışmalarının sürdüğünü, 2 futbolcu daha alacaklarını kaydetti.

    Hedeflerinin Süper Lig olduğunu yineleyen Eren, bu hedeften dönüş olmadığını, el birliği ile hedeflerine ulaşacaklarını anlattı.

    Eren, gazetecilerin soruları üzerine de altından kalkamayacakları borçlarının olmadığını, destek sözü verenlerin de katkısıyla mali sıkıntılarını aşacaklarını sözlerine ekledi.

    Konuşmaların ardından Konyaspor'dan Emre Toraman ve Eser Yağmur ile Adıyamanspor'dan Muhammed Emin Bakan, Giresunspor'dan Ümit Tütüncü ve Diyarbakırspor'dan Mehmet Öztonga ile sözleşme imzalandı.

    İmza törenine, AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya ile Kulüp Onursal Başkanı ve Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da katıldı.




    Kayseri Erciyesspor'da imza şov! Yorumları