Topbaş: Bundan hepimiz rencide olduk   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-17-2011 (17:36)   Son Mesaj: 01-17-2011 (17:36)    Cevap: 0    Gösterim: 444  

    01-17-2011

    Topbaş: Bundan hepimiz rencide olduk

    Topbaş: Bundan hepimiz rencide olduk


    Seyrantepe'deki Türk Telekom Arena Stadı'nın açılışı sırasında yaşanan protestoyla ilgili konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, "Bundan hepimiz rencide olduk. Olmamalıydı, yapılmamalıydı" dedi.

    "Hepimizin eseri olarak gördüğümüz bu yapının bu şekilde gölgelenmemesi lazımdı" diyen Topbaş, "Son olsun deriz ama maalesef bazı kendini bilmezler, biraz had aşanlar, zaman zaman buna benzer tarzda bir takım davranışlarda bulunabiliyor" şeklinde konuştu.
    Başkan Kadir Topbaş, Saraçhane'deki belediye binasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Stat açılışında yaşanan protestoyla ilgili bir soruya karşılık veren Topbaş, sporun centilmenlik gerektirdiğini belirterek, "Maalesef gölge düşmüştür. Özellikle Galatasaray gibi çok ciddi bir kulübümüze, şampiyonlar liginde final oynamış ve şampiyonluk almış olan bir takım ve taraftarlarına yakışmadı. Gerçekten hoş değil. Doğru bulmadık. Başbakanımız çok güzel ifade ettiler, tüm camiayı suçlamak değil ama bu tip olayların olmaması doğrudur. Bu bir insanlık davranışıdır. Ama maalesef bunlar hoş şeyler değildi" diye konuştu.

    Sevincin doruklarda olmasının arzu edildiği böyle yerlere bu tür olumsuzlukların yansımasının hoş olmadığının altını çizen Başkan Kadir Topbaş, "Bundan hepimiz rencide olduk. Olmamalıydı, yapılmamalıydı. Son olsun deriz ama maalesef bazı kendini bilmezler, biraz had aşanlar, zaman zaman buna benzer tarzda bir takım davranışlarda bulunabiliyor. Sayın Başbakanımız da ifade etti biz arzu etseydik burasını bir protokol açılışı şeklinde tamamen devlet töreni yapardık. Ama bir Galatasaray'ın karşılaşmasında yapılmasını doğru bulduk" dedi.

    Başkan Topbaş, Büyükşehir Belediyesi olarak çok ciddi emek ve destek verdiklerini, sorumluluklarında olmamasına rağmen TEM'in altından, tünel yol yaptıkları söyledi. Başbakan Erdoğan'ın talimatıyla Seyrantepe'ye metro istasyonu yaptıklarını anlatan Topbaş, "Stat devreye girdiği zaman bir problem yaşanmasın diye elbirliğiyle yaptık. Hepimizin eseri olarak gördüğümüz bu yapının bu şekilde gölgelenmemesi lazımdı. Gururla açılması lazımdı ama bir şey oldu iz düştü, bir tarih düştü ki bu hep hatırlanacaktır. Hoş bir şey değildi. İnşallah tekrarı olmaz" şeklinde konuştu.




    Topbaş: Bundan hepimiz rencide olduk Yorumları