Başbakan'ın danışmaları gazetecilerle buluştu   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-17-2011 (16:36)   Son Mesaj: 01-17-2011 (16:36)    Cevap: 0    Gösterim: 499  

    01-17-2011

    Başbakan'ın danışmaları gazetecilerle buluştu

    Başbakan'ın danışmaları gazetecilerle buluştu


    Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın danışmanları Nabi Avcı ve İbrahim Kalın, gazeteci ve yazarlar ile görüştü. Görüşmede Türk dış imajına yönelik fikir alış verişinde bulunulduğu açıklandı.

    Dolmabahçe'deki Başbakanlık Çalışma Ofisi'nde düzenlenen toplantı, basına kapalı olarak gerçekleşti. Yaklaşık 2 saat süren toplantı çıkışı AA muhabirine açıklama yapan gazeteci-yazar Ahmet Taşgetiren, toplantının Kamu Diplomasisi Koordinasyon Başkanlığınca düzenlendiğini söyledi.
    Taşgetiren, toplantıya Başbakanlık adına Başbakan Erdoğan'ın danışmanları Nabi Avcı ve İbrahim Kalın'ın katıldığını anımsatarak, ''Toplantıda, Türkiye'nin dış imajının sağlıklı bir şekilde oluşturulması konusunda, bir fikir alış verişi yapılarak, gazetecilerin, yazarların, kanaat önderlerinin bu anlamda görüşleri alınmış oldu'' dedi.

    Toplantıya, Kanal 24 Genel Yayın Yönetmeni Akif Beki, gazeteci-yazar Avni Özgürel, Zaman Gazetesi Genel Yayın Müdürü Ekrem Dumanlı ve yazarı Ali Bulaç, Referans Gazetesi yazarı Cengiz Çandar, gazeteci Cüneyt Özdemir, yazar Mustafa Akyol, yazar Gülay Göktürk gibi isimlerin katıldığı öğrenildi.




    Başbakan'ın danışmaları gazetecilerle buluştu Yorumları