Cep telefonları için 5 eğlenceli oyun   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-17-2011 (14:18)   Son Mesaj: 01-17-2011 (14:18)    Cevap: 0    Gösterim: 522  

    01-17-2011

    Cep telefonları için 5 eğlenceli oyun

    Cep telefonları için 5 eğlenceli oyun


    Dünyanın en çok indirilen mobil oyunlarından biri olan Angry Birds'ü beğeniyorsanız bu yazıyı kaçırmayın. Zira içeride Angry Birds türevi 5 başarılı yapım sizleri bekliyor!

    50 Milyon'dan fazla cep telefonuna indirilerek kırılması güç bir rekora imza atan Angry Birds, mobil oyun dünyasının yeni fenomeni haline geldi kısa sürede. iPhone, Android, Symbian sürümleri bulunan oyun, yer aldığı tüm mobil uygulama mağazalarının en çok indirilenleri arasına girmeyi başarmış bir yapım.
    Oyunları Görmek İçin Tıklayınız

    Durum böyle olunca Angry Birds türevi oyunların da hızla yayılmaması düşünülemezdi. Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net, mobil cihazlarda eğlence arayanlara hitap eden 5 oyunu biraraya getirdi.

    Crazy Penguin Catapult 2


    İndirmek İçin Tıklayınız

    Adından da tahmin edebileceğiniz gibi bu oyunda penguenlerle muhatap oluyoruz daha çok. Angry Birds'de kuşları fırlatarak kuleleri yıkmaya çalıştığımız gibi bu kez de penguenlerden yardım alarak kutup ayılarını alt etmeye çalışıyoruz. Oyunda Angry Birds'ten farklı olarak dokunmatik ekran ile kontrol sağlanıyor.

    Cep telefonunuzla oyun oynuyor musunuz?


    (ShiftDelete.Net )




    Cep telefonları için 5 eğlenceli oyun Yorumları