Genel merkezdeki odasını boşalttı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-17-2011 (13:36)   Son Mesaj: 01-17-2011 (13:36)    Cevap: 0    Gösterim: 513  

    01-17-2011

    Genel merkezdeki odasını boşalttı

    Genel merkezdeki odasını boşalttı


    DP 10. Olağan Kongresi’nde, aday olmayarak genel başkanlık koltuğunu Namık Kemal Zeybek’e devreden Cindoruk, parti genel merkeziyle de vedalaştı.

    "Benim için bu görev yapılmıştır" diyerek, DP genel başkanlığını Namık Kemal Zeybek"e devreden eski genel başkan Hüsamettin Cindoruk, genel merkezdeki odasını boşalttı. Seyahat merakı olduğunu söyleyen Cindoruk, yeni yönetimi bir süre dışarıdan izleyecek.
    Cindoruk, siyaset hayatında bu tür değişimlerin normal olduğunu belirterek, "Ben sözümde durdum, birleşmenin ardından görevi bırakacağım demiştim, bıraktım. Bu iş bu kadar basittir" dedi. Bundan sonra parti üyesi olarak görevini sürdüreceğini belirten Cindoruk, seyahat merakı olduğunu söyleyerek, "bundan sonra yolculuklarım var" diye konuştu. Ankara"nın dışında İstanbul"da da evi bulunan, Cunda Adası"nda yazlığı, Bolu da ise dağ evi olan Cindoruk, bir süre bu bölgelerde kısa süreli tatiller yapacak. Cindoruk"un genel başkanlık görevini bırakmasını en çok eşi ve kızlarının istediği de belirtiliyor. Cindoruk bundan sonra ailesine de daha çok vakit ayırabilecek.

    -"YENİ YÖNETİME İMKAN TANIMAK LAZIM"-

    Kongreden bir gün önce hazırlıklarına başlayan Cindoruk, Akay"da bulunan DP Genel Merkezindeki genel başkanlık makamını da boşalttı. "Odalarımı boşalttım, isteyen gelebilir" diyen Cindoruk, yeni Genel Başkan Zeybek"i ise yakından tanımadığını ifade etti. Cindoruk, "Zeybek hakkında özel bir bilgim yok, özel bir düşüncem yok. Başarılar dilerim" dedi. Ancak Zeybek"in kendisiyle fikir alışverişinde her zaman bulanabileceğini, kendisinin herkesle görüşebileceğini dile getiren Cindoruk, "Benim aradığım uzlaşmadır, özgüvendir" dedi.

    Cindoruk, "Şimdi yeni yönetime süre ve imkan tanımak lazım, bağımsızca istediklerini yapsınlar" diye konuştu.




    Genel merkezdeki odasını boşalttı Yorumları