Kocaeli'nde silahlı soygun kamerada! / VİDEO   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-16-2011 (10:04)   Son Mesaj: 01-16-2011 (10:04)    Cevap: 0    Gösterim: 1317  

    01-16-2011

    Kocaeli'nde silahlı soygun kamerada! / VİDEO

    Kocaeli'nde silahlı soygun kamerada! / VİDEO


    Kocaeli'nde bir benzin istasyonunu soyan silahlı soyguncular, güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Kar maskeli soyguncular, içlerinden birinin giydiği kazak sayesinde yakalandı. İşte o görüntüler;



    Edinilen bilgiye göre, Hereke'de sabah erken saatlerde bir benzin istasyonuna giren 3 kar maskeli şahıs, istasyon çalışanlarını silahla etkisiz hale getirerek kasadan 2 bin TL nakit para ve bir adet cep telefonu çaldı. Benzinlikteki güvenlik kameraları tarafından görüntülenen şahıslar, cinayet masası ekiplerinin yaptığı çalışmayla kıskıvrak yakalandı.
    Polis ekipleri, şahıslardan birinin üzerindeki kazağın markasını fark etti. Hereke'de bu tarz kazak giyen şahıslar üzerinde araştırma yapan polis, kazağı Alparslan Ç. (27) isimli şahsın giydiğini tespit etti. Şahsı takip eden emniyet güçleri, evine baskın yaptı. Alparslan Ç., Mesut K. (20), Mehmet K. (28) ve Ahmet Ç. (25) gözaltına alındı.

    Şahısların evlerinde yapılan aramalarda siyah poşet içine konulmuş 1 adet kurusıkı tabanca, soygunda giyilen kıyafetler, bir adet cep telefonu, ameliyat eldiveni ve kar maskesi ele geçirildi. Gözaltına alınan zanlılar, ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.




    Kocaeli'nde silahlı soygun kamerada! / VİDEO Yorumları