5N1K'nın sunucusu provokatör gibi   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-15-2011 (21:17)   Son Mesaj: 01-15-2011 (21:17)    Cevap: 0    Gösterim: 677  

    01-15-2011

    5N1K'nın sunucusu provokatör gibi

    5N1K'nın sunucusu provokatör gibi


    Türk Telekom Arena Stadı'nın açılışını takip eden CNNTürk'te 5N1K programı sunucusu Cüneyt Özdemir, twitter'den yuhalanmaya varana kadar açılışla ilgili yaptığı açıklamalar birçok izleyicisini çileden çıkardı.

    Türk Telekom Arena için günler öncesinden başlayan haber bombardumanı, açılışındaki protesto ile sonlandı.
    Açılışı izlemek için Fethiye'deki programından hemen sonra İstanbul'a gelen Başbakan'ın stada gelişinde bazı taraftarlarca protesto edilmesi sonrasında Başbakan Erdoğan ile birlikte kulüp başkanlarının da stadı terketmesine neden oldu.

    Açılışı an be an twitter'den veren CNNTürk'te 5N1K programının sunusucu Cüneyt Özdemir Başbakan Erdoğan'ın stada gelmeden önce yuhalanacağını yazdı. Özdemir, konuşma yapan TOKİ başkanının konuşma yaparken yuhalandığını bunu KanalD sunucusunun yayınlamamasına tepki gösterdi.

    Cüneyt Özdemir'in ıslıklar ıslıklar ıslıklar yazdığı anda Başbakan Erdoğan stadı terketti.

    Özdemir, stadla ilgili de 'şehir merkezindeki yer bırakılıp TEM kenarında stad yapılıyor. Bununla gurur duyuluyor" dedi.

    Cüneyt Özdemir'in mesajlarından sonra bu kez Özdemir'i takip edenlerden tepki mesajları gelmeye başladı.

    İşte Cüneyt Özdemir'in Twitter hesabından Türk Telekom Arena Stadı'nın açılışıyla ilgili yaptığı açıklamalar:



    cuneytozdemir KanalD spikeri o kadar berbat klişelerle olayı yüceltmeye çalışıyor ki gerçekten hepimiz mahcubuz.... Klişeler cumhuriyeti. Bu ne be..!

    cuneytozdemir KanalD spikeri staddan değil uzaydan anlatıyor gelişmeleri...

    cuneytozdemir Stad'da ayrı bir hava var spiker ise formalardan bahsediyor. Gerçek bir skandal ile karşı karşıyayız sevgili seyirciler..!

    cuneytozdemir Bakın bu tam bir skandal. GS'liler TOKİ başkanını protesto etmeye başlayınca yayın kesildi. Sırada başbakan vardı oysa...

    cuneytozdemir KanalD spikeri staddaki tepkiyi uyduruk sloganlarla bastırıyor. Stadda ıslıklar TOKİ başkanını konuşturmak istemiyorlar. Yayın kesildi. YUH

    cuneytozdemir Müthiş renkli bir açılı;ş TOKİ başkanı konuşuyor..! Stad yuhluyor kanalD spikeri yuhlamayı uyduruk bir şekilde bastırıyor. TAM BİR SKANDAL..

    cuneytozdemir Coşkulu bir tanıtım sesini ıslaklayan taraftarlar. Allah aşkına ne bekliyordunuz ki?

    cuneytozdemir Zorlama bir Tayyip Erdoğan propogandası yapılıyor. Yahu FB ile bu kadar angaje olan bir politikacı başbakan bile olsa ne diye zorlarsınız...

    cuneytozdemir Ve ıslıklar,ıslıklar,ıslıklar...

    cuneytozdemir Başbakan muhtemelen bir kaç dakika sonra stad'dan içeri girdiğinde müthiş yuhalanacak (fenerbahçeli olduğu için) göreceğiz...

    cuneytozdemir Birand Başbakanla söyleşi yapıyor ama sorduğu sorulara Başbakan'ın cevabı yok...

    cuneytozdemir Ali Samiyen'de maça gitmek yerine otobanda maça gitmeyi tercih eden Galatarasaylılar varsa diyecek sözüm yok. Neresinden baksan tuhaf!

    cuneytozdemir Ali Samiyen gibi şehrin göbeğindeki bir mekanı TOKİ'ye verip otoban kenarında bir stadın açılışı ile övünmek... Bir tek ben anlamadım!

    Haber büyteni 19.30'da başlayacakken 18.00'de yayın başlıyor... Sadece izlenmek içinse eyvallah... Peki buna inanıyor muyuz.. Peh!!!

    cuneytozdemir Birand Fenerbahçeli olsa bu yayını KanalD yapar mıydı?

    cuneytozdemir KanalD anladığımız kadarı ile Galatasaray'lı olduğunu ilan ediyor bu akşam. Bu ne abartı...! Akıl alır gibi değil...




    5N1K'nın sunucusu provokatör gibi Yorumları