Tamir bahanesiyle geldi cep telefonu çaldı VİDEO   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-15-2011 (14:04)   Son Mesaj: 01-15-2011 (14:04)    Cevap: 0    Gösterim: 659  

    01-15-2011

    Tamir bahanesiyle geldi cep telefonu çaldı VİDEO

    Tamir bahanesiyle geldi cep telefonu çaldı VİDEO


    İstanbul'da, genç bir kadının bayiden cep telefonu anı güvenlik kameralarına yansıdı. Kısa sürede telefonu çalan zanlı, izini kaybettirdi. Polis, hırsızlık zanlısı kadını yakalamak için çalışma başlattı.



    Güvenlik kameraları tarafından an be an kaydedilen olayda, cep telefonunu tamir etme bahanesiyle iş yerine gelen hırsız, tezgahtarı oyalıyor.
    Arkasını dönen iş yeri sahibinin bir anlık dalgınlığından yararlanan hırsız tezgahın altındaki çekmeceyi açıp 350 TL değerinde cep telefonunu çalıyor. Olay anlaşılmasın diye bir süre daha iş yerinde oyalanan zanlı daha sonra dükkandan ayrılıyor.

    Tezgahtaki cep telefonu sayısının az olduğunun anlaşılmasının ardından iş yeri sahiplerinin güvenlik kameralarını incelemesiyle gerçek ortaya çıktı.

    Olayın gerçekleştiği anda dükkanda eşinin bulunduğunu belirten Mehmet Akif Yaşar, hırsızın eşinin bir anlık dalgınlığından yararlanıp, olayı gerçekleştirdiğini söyledi.





    Tamir bahanesiyle geldi cep telefonu çaldı VİDEO Yorumları