Polis köşe bucak Hizbullahçı arıyor   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-15-2011 (11:06)   Son Mesaj: 01-15-2011 (11:06)    Cevap: 0    Gösterim: 535  

    01-15-2011

    Polis köşe bucak Hizbullahçı arıyor

    Polis köşe bucak Hizbullahçı arıyor


    Polis Yargıtay'ın saldığı Hizbullahçıların peşinde düştü. Hizbullah'ın tahliye olan lider ve üyeleri için yakalama kararı çıkarıldıktan sonra dernek ve yayın kuruluşuna baksın yapan polis çok sayıda kişiyi gözaltına aldı.

    Hizbullah davasında yargılananların CMK"nın 102"nci maddesi kapsamında serbest bırakılması ve ortadan kaybolmasının ardından, polis Türkiye genelinde örgüte yönelik operasyonları başlattı.

    Adana ve Gaziantep'te başlatılan Hizbullah operasyonunda örgüte yakın dernek ve yayın kuruluşlarına polis operasyon düzenledi. Operasyonlarda çok sayıda kişi, Hizbullah'a üye olmak ve örgüte yardım yataklıktan gözaltına alınıyor.

    İKİ İLDE DAHA OPERASYON

    Adana ve Gaziantep'te başlatılan Hizbullah operasyonları İzmir ve Mersin'de de gerçekleştiriliyor. Hizbullah örgütüne yakın dernek, vakıf ve yayın kuruluşlarına yönelik emniyet operasyonlarında onlarca kişinin gözaltına alındığı bildiriliyor.

    Operasyon yapılan dernek ve yayın kuruluşlarının isimleri şöyle: Anadoluder, Akitder, Doğru Haber, Mustazafder, Umurder




    Polis köşe bucak Hizbullahçı arıyor Yorumları