Vali Güzeloğlu şefkat evinde   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-14-2011 (22:57)   Son Mesaj: 01-14-2011 (22:57)    Cevap: 0    Gösterim: 592  

    01-14-2011

    Vali Güzeloğlu şefkat evinde

    Vali Güzeloğlu şefkat evinde


    Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren; ’Polis Şefkat Evi’nde bugüne kadar toplam 889 aileye gıda, giyecek, temizlik malzemesinin yanı sıra çocuklar için de kırtasiye yardımında bulunulduğu bildirildi.

    Abdullah Biçer'in haberi

    Mersin Valisi Hasan Güzeloğlu, İl Emniyet Müdürü Arif Öksüz ile birlikte Metropol İş Merkezi civarında yer alan "Polis Şefkat Evi"ni ziyaret etti. Burada Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Mehmet Güngör"nden yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Güzeloğlu"na; "mahalle polisleri"nin muhtarların da desteğiyle tespit etmiş olduğu ihtiyaç sahibi ailelere yapılan yardımlarla ilgili bilgiler de verildi. Mehmet Güngör, ortaya konulan çalışmalara bağlı olarak maddi durumu iyi olmayan ve muhtaç durumdaki toplam 889 aileye gıda, giyecek, temizlik malzemesiyle birlikte çocukları için de kırtasiye yardımında bulunulduğunu anlattı.

    VALİ GÜZEL OĞLUNDAN ARİF ÖKSÜZE TEŞEKKÜR

    Polis şevkat evi nde çeşitli incelemelerde bulunduktan sonra Mersin Emniyet müdürlüğüne atandığı günden beri yaptığı başarılı çalışmalar dan dolayı il Emniyet müdürü Arif Öksüze teşekkür ederek ben inanıyorumki yaptığı bu güzel hizmetlerden dolayı çok sayıda vatandaşlarımızın hayır duasını almaktadır dedi.

    Daha sonra Polis Şefkat Evi civarındaki esnaflarla da ayak üstü sohbet eden Hasan Güzeloğlu, İl Emniyet Müdürü Arif Öksüz ile birlikte Şefkat Eli Birlik Beraberlik ve Dayanışma Derneği"ni ziyaret etti. Burada Dernek Başkanı Ali Kılıç tarafından karşılanan Güzeloğlu, kendisi onuruna düzenlenen kahvaltıya katılarak, dernek üyeleriyle de sohbet etti. Akdeniz Kaymakamı Bekir Atmaca, Akdeniz İlçe Emniyet Müdürü Hasan Güner"in de hazır bulunduğu ziyarette Vali Güzeloğlu"na dernek çalışmaları hakkında da kısa bir brifing sunuldu.

    Haber 7




    Vali Güzeloğlu şefkat evinde Yorumları