Cindoruk'tan adaylık sinyali   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-14-2011 (21:36)   Son Mesaj: 01-14-2011 (21:36)    Cevap: 0    Gösterim: 421  

    01-14-2011

    Cindoruk'tan adaylık sinyali

    Cindoruk'tan adaylık sinyali


    DP Genel Başkanı Hüsamettin Cindoruk, yarın yapılacak DP 10. Olağan Büyük Kongresi’nde aday olup olmayacağına ilişkin net bir ifade kullanmadı.

    "Bu gece yapacağım istişareden sonra kesin karara varırım" diyen Cindoruk, "O kadar kolay bir karar değil. Kararları zorlaştıralım biraz, gerekçeli hale getirelim" diye konuştu.

    DP Genel Başkanı Cindoruk, NTV"de Banu Güven"in sorularını yanıtladı. Cindoruk, yarın yapılacak DP kongresinde genel başkanlığa "aday olacağım" ya da "olmayacağım" demedi. Bugün DP ile siyasi mukavelesinin devam ettiğini belirten Cindoruk, "Ben partileri birleştireceğim dedim, benim misyonum bu dedim. Ben genel başkanlığı olağan kongrede bırakacağım dedim. Bu sözüm bana bugün hatırlatılıyor, siyasetçi de sözünde durmalı. Ancak, o sözü tutmamla birlikte, talepleri de değerlendirmek gerek" diye konuştu.

    Topu kongre delegesine atan Cindoruk, "Arkadaşlarım benim bu sözüme rağmen aday olmamı istiyorlar. Bu gece yapacağım istişareden sonra kesin karara varırım. O kadar kolay bir karar değil. Türkiye bugün kararlar çok çabuk alındığı için böyle oluyor. Karları zorlaştıralım biraz, gerekçeli hale getirelim" dedi.

    Cindoruk, DP"nin aday sıkıntısı çekmediğini, aksine aday bolluğu yaşadığını da sözlerine ekleyerek bunun Demokrat Parti için bir iftihar meselesi olduğunu söyledi. (ANKA)




    Cindoruk'tan adaylık sinyali Yorumları